Ekin Amad
10 Numara!
- 25 Mayıs 2011
- 18.711
- 11.122
- 1.838
dur. daha takim hazir degil.sıkıldım ya
bitse de şu dönem takımı izlesek artık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dur. daha takim hazir degil.sıkıldım ya
bitse de şu dönem takımı izlesek artık
Risk tabii ki var ama genç oyuncu Fransız, milli takım havuzunda falan. Maalesef hayır demek mümkün değil imkanı varsa.millot beni çok arada bıraktı
uçabilir de sıçabilir de gibi geldi
acaba bonservissiz ilkayı alıp geçsek de parayo stoper sağ bek için genç oyunculara mı gömsek
Osimhen sonrası herkese o kadar para verebileceğimizi sanıyorlar şu an. Normal yani öyle yorumda bulunmaları. Biz ise gerçeği biliyoruz.İtalyanlar, Fransızlar delirmiş tartışıyor bunlar başımıza bela oldu diye, bizim forumda rüya hayal deniliyor.
Kıyıcı tam da bu sebepten zor diyorRisk tabii ki var ama genç oyuncu Fransız, milli takım havuzunda falan. Maalesef hayır demek mümkün değil imkanı varsa.
Bilemedim ahbBu arada bugün her yer 3+1 derken 5 yıllık sözleşme haberini yapan kimdi? Bunlar mıydı?
dincer azaphandan almistir haberisafa masada miymis bunlar konusulurken
net konusuyor yani karsilikli kadeh tokusturmuslar gibi
En büyük eksik kaleci, en büyük ihtiyaç o ve yönetim en başından beri Osim ve kaleci diye kendini yırtıyor. Başka bir mevkiye uçuk bir isim çıksa bende inanmam da, kaleci olunca olabilir derim, sözl son senesiymiş uzatmıyormuş, galiba yaşı da uygun ve öyle başka büyük takımla adı çıkmadı. 3-5 e bakmaz bizim yönetim en büyük ihtiyaçta, ben öyle düşğnüyorum.Osimhen sonrası herkese o kadar para verebileceğimizi sanıyorlar şu an. Normal yani öyle yorumda bulunmaları. Biz ise gerçeği biliyoruz.
Donnarumma imkansız rtşEn büyük eksik kaleci, en büyük ihtiyaç o ve yönetim en başından beri Osim ve kaleci diye kendini yırtıyor. Başka bir mevkiye uçuk bir isim çıksa bende inanmam da, kaleci olunca olabilir derim, sözl son senesiymiş uzatmıyormuş, galiba yaşı da uygun ve öyle başka büyük takımla adı çıkmadı. 3-5 e bakmaz bizim yönetim en büyük ihtiyaçta, ben öyle düşğnüyorum.
baris, yunus ve abdulkerim sagliyor bu luksu ama. forumda yazilanlara bakilirsa 3'u de gidecek.
Bugün PSG al götür bonservis istemiyorum dese bile 3 senelik vergisi hariç en az 50-60 milyonluk maliyeti olur. İmkanı yok gibi görünmekteEn büyük eksik kaleci, en büyük ihtiyaç o ve yönetim en başından beri Osim ve kaleci diye kendini yırtıyor. Başka bir mevkiye uçuk bir isim çıksa bende inanmam da, kaleci olunca olabilir derim, sözl son senesiymiş uzatmıyormuş, galiba yaşı da uygun ve öyle başka büyük takımla adı çıkmadı. 3-5 e bakmaz bizim yönetim en büyük ihtiyaçta, ben öyle düşğnüyorum.
şöyle kadro kuruyorsunuz da sol bek eren nedir Allah aşkına dimarco koyalımDonnaruma
Simba-Davinson-Rudiger-Eren
Lemina-Toreyra
Sane-Yunus-Leao
Osimen
Iyi gibi
Adam henüz 26 yaşında yalnız kaç seneyi kotarırızBugün PSG al götür bonservis istemiyorum dese bile 3 senelik vergisi hariç en az 50-60 milyonluk maliyeti olur. İmkanı yok gibi görünmekte
Olabilir evet imkansız, çok zor transfer. Benim şaşırdığım anlamadığım millet talip olmamıza almaya çalışmamıza hayret ediyor burda. En iyisini iste umut et şansını dene, ne kaybedersinki.Donnarumma imkansız rtş