Transfer Nöbeti #11 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
millot beni çok arada bıraktı

uçabilir de sıçabilir de gibi geldi

acaba bonservissiz ilkayı alıp geçsek de parayo stoper sağ bek için genç oyunculara mı gömsek
Risk tabii ki var ama genç oyuncu Fransız, milli takım havuzunda falan. Maalesef hayır demek mümkün değil imkanı varsa.

hakan ç. biraz omurga sahibi olsa (olmadığını zaten biliyorduk italya’dan ama)

çoktan bi GS paylaşımı vs bir sey yapar bitirirdi gündemi, gözümde ifb’lidir artık

Bu arada bugün her yer 3+1 derken 5 yıllık sözleşme haberini yapan kimdi? Bunlar mıydı?
Bilemedim ahb :asd:

Season 5 Idk GIF by Friends

hakan takım bu seviyedeyken şutları ile çok maç çözer.. saranın maalesef yapamadığı şey.. son 2 sezonda 28 atmış..

Millot'nun istatistikleri gördünüz mü 89 maçta 11 gol 14 asist
Bu biraz düşündürücü

osimhen ve geçen sene şampiyonluğu gerçekten bir kırılma yarattı

ama bu kırılma hala yerel

yani yerelde hegemonyayı inşa edeceğimizi gösterdik

bu yıl ve gelecek yaz transferi ise enternasyonal kırılma yaratmak için çok mühim

şlde aslanlar gibi çeyrek final sezonu ile girilecek 2-3 mevkiyi upgrade edecek 2026 yazı gerçekten spotları bize çevirir

Osimhen sonrası herkese o kadar para verebileceğimizi sanıyorlar şu an. Normal yani öyle yorumda bulunmaları. Biz ise gerçeği biliyoruz.
En büyük eksik kaleci, en büyük ihtiyaç o ve yönetim en başından beri Osim ve kaleci diye kendini yırtıyor. Başka bir mevkiye uçuk bir isim çıksa bende inanmam da, kaleci olunca olabilir derim, sözl son senesiymiş uzatmıyormuş, galiba yaşı da uygun ve öyle başka büyük takımla adı çıkmadı. 3-5 e bakmaz bizim yönetim en büyük ihtiyaçta, ben öyle düşğnüyorum.

En büyük eksik kaleci, en büyük ihtiyaç o ve yönetim en başından beri Osim ve kaleci diye kendini yırtıyor. Başka bir mevkiye uçuk bir isim çıksa bende inanmam da, kaleci olunca olabilir derim, sözl son senesiymiş uzatmıyormuş, galiba yaşı da uygun ve öyle başka büyük takımla adı çıkmadı. 3-5 e bakmaz bizim yönetim en büyük ihtiyaçta, ben öyle düşğnüyorum.
Donnarumma imkansız rtş

baris, yunus ve abdulkerim sagliyor bu luksu ama. forumda yazilanlara bakilirsa 3'u de gidecek.

Ben onların gitmesine karşıyım. Gideceklerse de elbette yerlilerle yerleri takviye edilmeleri lazım. Yani Akanji gibi bir yabancı stoper geldi ve Abdülkerim gitti diyelim. Oraya TR'de yetişmiş Ahmetcan veya başka bir yerli stoper gelmesi gerekir. (Arda hype'ı için henüz erken sanırım ama 1-2 sene sonra o da doldurabilir o eksiği) Şimdilik Ozan Kabak gibi altyapımızdan çıkışlı biri gelirse daha süper olur veya.

Barış ve Yunus da gitmemeli. Giderse ayrıca düşünürüz. Onlara alternatif bulmak daha zor TR'de yetişmiş. Barış giderse ve yerine 11 oynaması zor bir yerli alırsak mesela, ya Sallai'den vazgeçip 11 oynayacak bir kanat alınması gerekir, ya da +2'nin biri 10 numara yerine ilk onbir çıkabilecek seviyede genç bir kanatta kullanılır mesela.

Ancak benim yazdığımın bunlarla alakası yok ki. En azından şu an için +2'nin birini orta sahada kullanmamız yönünde bir engel yok dedim sadece. Hiç de öyle Barış-Yunus-Apokerim gitti gidecek gibi bir izlenim de edinmiyorum haberlere bakınca. O yüzden öyle bir planlama yapmadım şimdilik ama yapılır da yani, imkansız değil. Atıyorum Millot da son senesinde maçlarının 3'te 1'ini kanatta oynamış. Ya da başka kanatta da oynayabilen 10 numara (ya da tersi) bulunur.

Eğer gelecek seneler için konuşuyorsan da o orta sahaya aldığın +1 tutarsa Lemina vazgeçilebilir hale falan gelebilir atıyorum. Ya da eğer performansı çok yükselmezse Sara satılır falan filan.

Bugün PSG al götür bonservis istemiyorum dese bile 3 senelik vergisi hariç en az 50-60 milyonluk maliyeti olur. İmkanı yok gibi görünmekte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt