- 17 Ağustos 2009
- 44.166
- 33.277
- 3.448
TuttoMercatoWeb = Fotospor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
"herkese ve her şeye saygısızlık norm oldu inanılmaz bir şey."bu forumda 1 ay boyunca osimhen için bizi kullanarak al hilal'den fazla maaş koparmaya çalışıyor yazıldı. adam 850 tane al hilal teklifi reddetti. herkese ve her şeye saygısızlık norm oldu inanılmaz bir şey.
Şans belli mi olur, piyango bileti almadan çıkmasını hayal edemezsin. Osimi kiralarken almak imkansızdı. Belli olmuyor bu işler, yönetimi çok eleştirirm ama bu bir vizyon meselesidir olur olmaz o ayrı, Donna gelmez bi tık altı gelir, önemli olan Avrupa'da şu haberin çıkması ve tartışılması. Bu çok büyük bir reklam.Bugün PSG al götür bonservis istemiyorum dese bile 3 senelik vergisi hariç en az 50-60 milyonluk maliyeti olur. İmkanı yok gibi görünmekte
Donnarumma'nın kariyerine ve transfer süreçlerine bakarsak 4. yıla girerken beni bırakın gideyim moduna girebilir. Gelir burayı sevip bize bağlanırsa da en az 10 yıl kaleci aramayız. Bunun bedeli de aşağı yukarı 120-150 Milyon Euro arası bir şey olurAdam henüz 26 yaşında yalnız kaç seneyi kotarırız
Yani 3 senede 3 sağ beke 40-50 milyon sıktık, hayla sağ bek arıyoruz, bide böyle bi durum var.Donnarumma'nın kariyerine ve transfer süreçlerine bakarsak 4. yıla girerken beni bırakın gideyim moduna girebilir. Gelir burayı sevip bize bağlanırsa da en az 10 yıl kaleci aramayız. Bunun bedeli de aşağı yukarı 120-150 Milyon Euro arası bir şey olur![]()
Hocam kaynakla yazar mısınız.Eğer Doğru ise Hakan'i Mertens yerine istiyormuşuz.
Bu konuda katılıyorum tabii ki. Genel olarak da ismi çıkan kaleciler zaten hep iyi ama dediğim gibi Donnarumma isminin çıkış noktası biraz da bizim bu Florya muhabbetini haberleştiren Alman basını oldu bence. Bizi zenginleşmiş bir kulüp gözüyle yorumlayıp ciddi de etkileşim getirirken hype sönmeden haber yapılıyor ve yapılmaya da bence devam edecek.Şans belli mi olur, piyango bileti almadan çıkmasını hayal edemezsin. Osimi kiralarken almak imkansızdı. Belli olmuyor bu işler, yönetimi çok eleştirirm ama bu bir vizyon meselesidir olur olmaz o ayrı, Donna gelmez bi tık altı gelir, önemli olan Avrupa'da şu haberin çıkması ve tartışılması. Bu çok büyük bir reklam.
Ne yapsın millet şu anda malzeme buSingo-Millot ve Akanji haberleri inandrıcı gelmedi.
İnanmayan konuyu terketsin. Donnarumayı alacağız
Space odası. 3 gün önceHocam kaynakla yazar mısınız.
Bence yapılsın sıkıntı yok, milyar versen böyle reklam yaptıramazsın. Konuşsunlar tartışsınlar sabaha kadar.Bu konuda katılıyorum tabii ki. Genel olarak da ismi çıkan kaleciler zaten hep iyi ama dediğim gibi Donnarumma isminin çıkış noktası biraz da bizim bu Florya muhabbetini haberleştiren Alman basını oldu bence. Bizi zenginleşmiş bir kulüp gözüyle yorumlayıp ciddi de etkileşim getirirken hype sönmeden haber yapılıyor ve yapılmaya da bence devam edecek.
Millot'nun istatistikleri gördünüz mü 89 maçta 11 gol 14 asist
Bu biraz düşündürücü
Aynen öyle, böyle devam.Bence yapılsın sıkıntı yok, milyar versen böyle reklam yaptıramazsın. Konuşsunlar tartışsınlar sabaha kadar.
Bide bu Edersonla şimdiye kadar 50 kere imzalardık, var bişiler bu işte. Donna o yüzden çokta mantıksız gelmedi. Bakalım görelim
Ona City talip değilmiydi, olmaz oFiyat kırma için Sommers ismi ortaya atılırdı.
Bence sadece hit alma amaçlı uydurulmuş