Transfer Nöbeti #11 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu forumda 1 ay boyunca osimhen için bizi kullanarak al hilal'den fazla maaş koparmaya çalışıyor yazıldı. adam 850 tane al hilal teklifi reddetti. herkese ve her şeye saygısızlık norm oldu inanılmaz bir şey.
"herkese ve her şeye saygısızlık norm oldu inanılmaz bir şey."

so true

Bugün PSG al götür bonservis istemiyorum dese bile 3 senelik vergisi hariç en az 50-60 milyonluk maliyeti olur. İmkanı yok gibi görünmekte
Şans belli mi olur, piyango bileti almadan çıkmasını hayal edemezsin. Osimi kiralarken almak imkansızdı. Belli olmuyor bu işler, yönetimi çok eleştirirm ama bu bir vizyon meselesidir olur olmaz o ayrı, Donna gelmez bi tık altı gelir, önemli olan Avrupa'da şu haberin çıkması ve tartışılması. Bu çok büyük bir reklam.

Adam henüz 26 yaşında yalnız kaç seneyi kotarırız
Donnarumma'nın kariyerine ve transfer süreçlerine bakarsak 4. yıla girerken beni bırakın gideyim moduna girebilir. Gelir burayı sevip bize bağlanırsa da en az 10 yıl kaleci aramayız. Bunun bedeli de aşağı yukarı 120-150 Milyon Euro arası bir şey olur 😅

Donnarumma'nın kariyerine ve transfer süreçlerine bakarsak 4. yıla girerken beni bırakın gideyim moduna girebilir. Gelir burayı sevip bize bağlanırsa da en az 10 yıl kaleci aramayız. Bunun bedeli de aşağı yukarı 120-150 Milyon Euro arası bir şey olur 😅
Yani 3 senede 3 sağ beke 40-50 milyon sıktık, hayla sağ bek arıyoruz, bide böyle bi durum var.

Şans belli mi olur, piyango bileti almadan çıkmasını hayal edemezsin. Osimi kiralarken almak imkansızdı. Belli olmuyor bu işler, yönetimi çok eleştirirm ama bu bir vizyon meselesidir olur olmaz o ayrı, Donna gelmez bi tık altı gelir, önemli olan Avrupa'da şu haberin çıkması ve tartışılması. Bu çok büyük bir reklam.
Bu konuda katılıyorum tabii ki. Genel olarak da ismi çıkan kaleciler zaten hep iyi ama dediğim gibi Donnarumma isminin çıkış noktası biraz da bizim bu Florya muhabbetini haberleştiren Alman basını oldu bence. Bizi zenginleşmiş bir kulüp gözüyle yorumlayıp ciddi de etkileşim getirirken hype sönmeden haber yapılıyor ve yapılmaya da bence devam edecek.

İnanmayan konuyu terketsin. Donnarumayı alacağız
images-27.webp

Bu konuda katılıyorum tabii ki. Genel olarak da ismi çıkan kaleciler zaten hep iyi ama dediğim gibi Donnarumma isminin çıkış noktası biraz da bizim bu Florya muhabbetini haberleştiren Alman basını oldu bence. Bizi zenginleşmiş bir kulüp gözüyle yorumlayıp ciddi de etkileşim getirirken hype sönmeden haber yapılıyor ve yapılmaya da bence devam edecek.
Bence yapılsın sıkıntı yok, milyar versen böyle reklam yaptıramazsın. Konuşsunlar tartışsınlar sabaha kadar.

Bide bu Edersonla şimdiye kadar 50 kere imzalardık, var bişiler bu işte. Donna o yüzden çokta mantıksız gelmedi. Bakalım görelim

Millot'nun istatistikleri gördünüz mü 89 maçta 11 gol 14 asist
Bu biraz düşündürücü

1. Daha 23 yaşında; zaten 89 maçtan da anlaman lazım, o maçların ilk yarısı kariyerinin başında yedekten falan ısındırılıp az süre bulduğu maçlar. Genç oyuncularda şu istatistiği 28 yaşındaki oyuncuyu değerlendirir gibi düşünmeyin.
2. İlk yıllarda daha bir merkez orta saha ağırlıklı (rakip kaleden uzak) oynuyor.
3. İlk çıkış yaptığı sezonlarından birinde de ciddi bir sakatlıktan dolayı çok oynayamamış.

Sonuçta 2 sezondur (yani gayet 21 gibi genç bir yaştan beri) gayet verimli skor yapıyor. (43 maçta 20g+a ve 35 maçta 16g+a)

Bunlar tabi ille de süper oyuncu ve bizde süper oynar anlamına gelmez ama endişen sadece istatistikse boş bir endişe.

Bence yapılsın sıkıntı yok, milyar versen böyle reklam yaptıramazsın. Konuşsunlar tartışsınlar sabaha kadar.

Bide bu Edersonla şimdiye kadar 50 kere imzalardık, var bişiler bu işte. Donna o yüzden çokta mantıksız gelmedi. Bakalım görelim
Aynen öyle, böyle devam.

City ile pazarlık vardır en fazla. City zaten kaleci alıyor. Yakında çözülür o konu bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt