Transfer Nöbeti #11 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Season 5 Nbc GIF by The Office
Eyi mademde yatmıyomusunuz daha çucukla nereye gada bu top muhabbeti, yatın gari 🙃😄

Olabilir, bizimki niteliği göz ardı edip sadece nicel bir bakış açısı olmuş da olabilir ama 11 gol az değil mi haydar kardeş. Özelikle ofansif bir ortasaha hatta 10 numara için. Arkadaş istatistik kasayım diye pek uğraşmamış gibi yalnız, bu da belki hırsı konusunda negatif bir veri de oluşturabilir ya neyse.
Bilmem belki aldığımızda şov yapar gigachad çeneli reis.😊

Yazdıklarımı okumadın mı ya? İlk başta 10 numaradan çok merkez orta saha oynamış dedik, ciddi bir kısmında gençti ve yedekten girmiş dedik, son 21 yaşından sonra oynadığı 2 sezonda da maç başına gol istatistiği hiç de fena değil dedik. Daha ne?

bu asagilik kompleksinden hoslanmiyorum. yabanci bir hesap icinde galatasaray gecen iki satir kolpa yapinca milyarlik reklam oluyor. aynisini her gun burhancan yapiyor yemedigi kufur kalmiyor.
Ne aşşalığı, neyin kompleski, talip olmamıza inanamayanlara kızıyorum ben. Gayet normal diyorum. Kolpa molpa haber mi haber, şurda 2-3 satır yazı yazıyoruz, 2-3 haber bakıyoruz, böyle azarlar gibi konuşmak hoş olmuyor.

Yazdıklarımı okumadın mı ya? İlk başta 10 numaradan çok merkez orta saha oynamış dedik, ciddi bir kısmında gençti ve yedekten girmiş dedik, son 21 yaşından sonra oynadığı 2 sezonda da maç başına gol istatistiği hiç de fena değil dedik. Daha ne?
Ben gelsin diyom, istatistiği biz burda kastırırız 🫡

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt