Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.192
- 12.952
- 2.658
Aynen.Sıralama belli.
Osimhen
Ederson
Sağ bek = Singo
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen.Sıralama belli.
Osimhen
Ederson
Sağ bek = Singo
Milletin şevkini kırmane abarttin yav. sanki time'a kapak olduk. kici kirik bir hesap twit atmis. forumda iki uc saat konusulur goygoy yapilir biter.
Eyi mademde yatmıyomusunuz daha çucukla nereye gada bu top muhabbeti, yatın gari
Onu bulamayanlar da var öyle deme, sazdağının tartışıldığı forumlar var.ne abarttin yav. sanki time'a kapak olduk. kici kirik bir hesap twit atmis. forumda iki uc saat konusulur goygoy yapilir biter.
Trans videosu çekilip gelmeyenleri tartışanlar var forumlardabu asagilik kompleksinden hoslanmiyorum. yabanci bir hesap icinde galatasaray gecen iki satir kolpa yapinca milyarlik reklam oluyor. aynisini her gun burhancan yapiyor yemedigi kufur kalmiyor.Milletin şevkini kırma
Yönetim
Olabilir, bizimki niteliği göz ardı edip sadece nicel bir bakış açısı olmuş da olabilir ama 11 gol az değil mi haydar kardeş. Özelikle ofansif bir ortasaha hatta 10 numara için. Arkadaş istatistik kasayım diye pek uğraşmamış gibi yalnız, bu da belki hırsı konusunda negatif bir veri de oluşturabilir ya neyse.
Bilmem belki aldığımızda şov yapar gigachad çeneli reis.![]()
osimhen haric miBütçemiz 150 milyon euro ( fabrizio)
Ne aşşalığı, neyin kompleski, talip olmamıza inanamayanlara kızıyorum ben. Gayet normal diyorum. Kolpa molpa haber mi haber, şurda 2-3 satır yazı yazıyoruz, 2-3 haber bakıyoruz, böyle azarlar gibi konuşmak hoş olmuyor.bu asagilik kompleksinden hoslanmiyorum. yabanci bir hesap icinde galatasaray gecen iki satir kolpa yapinca milyarlik reklam oluyor. aynisini her gun burhancan yapiyor yemedigi kufur kalmiyor.
Ben gelsin diyom, istatistiği biz burda kastırırızYazdıklarımı okumadın mı ya? İlk başta 10 numaradan çok merkez orta saha oynamış dedik, ciddi bir kısmında gençti ve yedekten girmiş dedik, son 21 yaşından sonra oynadığı 2 sezonda da maç başına gol istatistiği hiç de fena değil dedik. Daha ne?
Imkansız.osimhen haric mi
Alttan alma renktaşNe aşşalığı, neyin kompleski, talip olmamıza inanamayanlara kızıyorum ben. Gayet normal diyorum. Kolpa molpa haber mi haber, şurda 2-3 satır yazı yazıyoruz, 2-3 haber bakıyoruz, böyle azarlar gibi konuşmak hoş olmuyor.
Bütçemiz 150 milyon euro ( fabrizio)
Geçen senden zorunlu satın almalar da var, onları da eklemek lazım. Geçen senelerden taksitler falanBütçe 150 ise
40 Osimhen
Kaldı 110