- 12 Haziran 2015
- 36.176
- 31.862
- 2.693
zorunlu satın alma var mı yoksa kira ops muFoot Mercato’da yer alan bilgilere göre, Galatasaray ve Rennes, Frankowski’nin transferi konusunda anlaşmaya yaklaşmış durumda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
zorunlu satın alma var mı yoksa kira ops muFoot Mercato’da yer alan bilgilere göre, Galatasaray ve Rennes, Frankowski’nin transferi konusunda anlaşmaya yaklaşmış durumda
Uzun yıllar sonra sezona gireceğimiz en güçlü kadro kuruldu yaniOsi ve ederson geldigi an direk gecen yilki takim oluyoruz ustune İcardi ve Sane olacak.. Bizimkilerin temmuz 20 de bu kadar iyi is yapmasi inanilmaz bir olay ..
Fake
Satış işini bir türlü yapamıyoruzYapılacak, Nelsson ve Cuesta % 99 gidecekler. Nelsson'a yine talip çıkar bons da verirler, Cuesta ne olacak asıl.
Bu Frankowski Jelert için de geçerli, Fransa'nın kafaya oynayan takımlarından biri Fra'yı almak üzere, Jelert ne olacak peki?
Doğru bir pazarlayıcı olsa rahat 25 çıkardı bu dörtlüden de işte.
Fransız kulübü, Polonyalı futbolcuyu satın alma opsiyonuyla kiralayacak. Ayrıca, oyuncunun maaşını Rennes karşılayacak.zorunlu satın alma var mı yoksa kira ops mu
mesaj duruyor yaw düzenleme de yapmadım harbi tuttu, başka bir şey daha dileseymişim keşke
Semedo sağ bek için yeterli olur mu reis? Biliyor musun o oyuncuyu? Oynadığı kulupler hep iyiBir an önce stoper/sağ bek transferi de bitmeli ve yeni sezona odaklanmalıyız, gerisine sonra bakılır.
Ciddiyet vakti artık.
Cuestayi genclerbirligine kiralayacaz cücümŞ.ligine bu defans hattıyla gidilmez, sara osi alıyorsan stp, sğb de alacaksın ama yanlış transferlerini elinden nasıl çıkaracaksın bura sıkıntı
Barca'ya gittiği dönem çok iyidi de sonrasında neredeyse hiç izlemedim.Semedo sağ bek için yeterli olur mu reis? Biliyor musun o oyuncuyu? Oynadığı kulupler hep iyi
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
Cuma diyor Salim Manav.Osi Kap yarın sanırım.
İç duyu![]()
![]()
Dondan atiyor birileriDonnaruma iddiaları nereden çıktı?
Muhtemelene kira+ şartlı opsiyon. Bizim zorunlu satın alma ile adam gönderdiğimizi hatırlamıyorum uzun zamandır.zorunlu satın alma var mı yoksa kira ops mu
En son iç duyu diyerek transfer haftasını verdim, kendi iç duyuma daha cok güveniyorum basındanCuma diyor Salim Manav.

Gluteus maximusDonnaruma iddiaları nereden çıktı?