Egemen Bayrak
Ulubatlı Souness
- 1 Nisan 2009
- 37.953
- 10.788
- 2.838
Sara ->>> Şut
Milot ->> Buyur Gel
Milot ->> Buyur Gel
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Strasburg maçında görürüz bence üstadGenede, killanmiyorum degil. Zaniolo deneme sureci diye bakiyorum.
Cagliari ve sonraki maclarin dakikalari daha iyi gosterge olacaktir.
2002li 2 topçu almak gerekir
barca kounde ile man city akanji ile yapiyor bunu, okan hocam niye yapmasinSacmalik
Geç gelmedi mi MTye gidenlerustad, lemina-barış-sallai-günay vs vs oynamayan cok var
Cuesta-Nelsson ve Jelert-Frankowski takozlarından çıkmadan zor görüyorum.Bir an önce stoper/sağ bek transferi de bitmeli ve yeni sezona odaklanmalıyız, gerisine sonra bakılır.
Ciddiyet vakti artık.
Okan hoca stoper için önce giden olmalı dedi. Nelsson gitmeden hamle gelmezBir an önce stoper/sağ bek transferi de bitmeli ve yeni sezona odaklanmalıyız, gerisine sonra bakılır.
Ciddiyet vakti artık.
Ne saçmalık lan dünyadaki çoğu takım bir tane denge beki kullanıyor artık stoperden bozma çevik adamlarla.Sacmalik
İnanılmaz bir şey ama Dursun Aydın Özbek bir dönem daha Başkanlığı hakediyor.Osi ve ederson geldigi an direk gecen yilki takim oluyoruz ustune İcardi ve Sane olacak.. Bizimkilerin temmuz 20 de bu kadar iyi is yapmasi inanilmaz bir olay ..
Mantıklı takım perşembe dönüyor TRye. Erken gelmesinin anlamı yok zaten yapsın tatiliniCuma diyor Salim Manav.