Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
kim gidiyormuşTakimin ana iskelesini bozarsak ebemiz bir hayli bozulur arkadaslar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kim gidiyormuşTakimin ana iskelesini bozarsak ebemiz bir hayli bozulur arkadaslar
Onu demek istedim heis, izinli olanlar oynamadıGeç gelmedi mi MTye gidenler
Asıl hazırlık maçı dönüşteki iki maç olacak, onun öncesinde o oynamadı bu oynamadı gibi boş muhabbetlere girmemek lazım.
çok net. piyasada futbolcu kıtlığı var, olanlar da absürt paralara gidiyor. şunları cuesta harici kelle başı 7ye satamıyorsak yazıklar olsuncuesta, nelsson, jelert, frankowski, zaniolo, köhn
işi bilene şurada en az 30 milyon € yatıyor
dostum 1 ay önce demiştim kimse ne aldığımızın farkında değil diye. sahaya çıkınca anlaşılacakBen Sane'nin saha ici tehtidini kimsenin henuz tam idrak ettigini sanmiyorum bu arada.
scout31 tayfa franı çöp ilan etti, adamın fransada piyasası hala çok yüksek, satma becerisini göstermek lazımAynen Jelert çok daha iyi Fra’dan
Ondan Fransa’dan 3 takım Fra’yı isterken Jelert hazırlık maçlarında bile 3 dk civarı süre bulabiliyor.
Aynen Jelert çok daha iyi Fra’dan
Ondan Fransa’dan 3 iyi takım Fra’yı isterken Jelert hazırlık maçlarında bile 3 dk civarı süre bulabiliyor.
Hakan fb ye yakisir her kulvarda 2.oldular gecen sene
Frankowski 21 yaşında neredeydi? Jelert 30'una gelince nerelerde olacak onu görmeden kıyaslama olamaz.Aynen Jelert çok daha iyi Fra’dan
Ondan Fransa’dan 3 iyi takım Fra’yı isterken Jelert hazırlık maçlarında bile 3 dk civarı süre bulabiliyor.
3 takımın aynı anda istediği senaryoda dünyada bu işi karlı bitiremeyecek bir takım varsa o da bizizdir kesin.scout31 tayfa franı çöp ilan etti, adamın fransada piyasası hala çok yüksek, satma becerisini göstermek lazım
Onu yaşamadan nasıl bilebiliriz ki sevgili Can.Çıkacak oynayacak topunu takır ve takır .Sonra gereken ilgi ve alakanın kralını tüm hücrelerinde hissedecek.Ben Sane'nin saha ici tehtidini kimsenin henuz tam idrak ettigini sanmiyorum bu arada.
Yorumlar yaşa göre değil mevcut duruma göre yapılıyordu, alakası yok yani yaşla.Frankowski 21 yaşında neredeydi? Jelert 30'una gelince nerelerde olacak onu görmeden kıyaslama olamaz.
İşin sonu yine 2 kiralama + 4 şarta bağlı opsa gider3 takımın aynı anda istediği senaryoda dünyada bu işi karlı bitiremeyecek bir takım varsa o da bizizdir kesin.