Transfer Nöbeti #11 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jelert hâlâ kampta mı inanamıyorum sana ya

Yav iskelet iskelet diyip duruyorsunuz.

İskelet o kadar iyiydi de niye 20'de 1'in bütçesinde takımlara elendin Avrupa'da.

Türkiye ligi bir kriter değil. Bunu anlayın. Galatasaray Türk olmayan takımları yenmek için kurulmuş bir camiadır.

Galatasaray'da top seviye futbolcular belli;

Osimhen, gelirse Ederson, Sanchez, Torreira, Lemina, Yunus Akgün(evet Barış kadar konuşulmuyor ama daha iyi futbolcu) ve Sane bu kadar.

Ne kendi kendinize hypeladığınız tek sezon top oynayan -ŞU HALİYLE- Icardi ne de %100 fiziğine rağmen %10 teknik ile oynayan ve zaman zaman tahammül edilemez şekilde bencilleşen Barış şampiyonlar ligi seviyesinde değil.

Sara falan zaten 3 gömlek aşağıda oynuyor o seviyelerin. 35 yaşındaki İlkay gelse Sara'dan 10 kat faydası olur takıma yazın bir kenara.

Kerem giderken de Gs'ye çok faydalı, niye satıldı, Gs kaybeder diyenler vardı. Görüyoruz ki kaybeden Gs olmadı. Futbolun gerçekleri ile sosyal medya hypelamasını ayırt edin.

Sen PSG'nin karşısına Osimhen ile, İlkay ile, Sanchez ile korkmadan çıkarsın ama kendi kendinize gazladığınız isimlerle olmaz bu iş.

Bardakçı ile falan CL'de başarı hayal bence. Eğer amaç kuruluştaki gibi Avrupa ise, her futbolcun belirli bir standartın üzerinde olmalı. İlla her sene bir yeri müthiş yapıp diğer yerleri eksik bırakmamalıyız.

İleri Osimheni koyduysan defansta Bardakçı ile oynayamazsın. Türkiye'de yine şampiyon olursun ama Avrupa'da Praga elenirsin.

Ben bir Galatasaraylıyım ve Türkiye ligi sadece CL için bir araç, Şampiyonlar Ligi'ni istiyorum ve bunun için de her futbolcun iyi olmalı nokta

Icardi ile Osimhen çok kısa süre birlikte oynarken umarım Osimhen tek forvet oynar, Icardi götünü kaldıramıyor demiyor muyduk? Ya da Barış topu sürüp sürüp bencilce Osimhene pas vermeden topu kaybedince kaçımız çıldırmadık bu sene en az 20 maçta?

Özetle TR şampiyonluğu ve şikeci rakibin algılarını bozmak tatmin ediyor taraftarı ve üzerini örtüyor bir çok eksiğin ama ben CL'de başarı istiyorum.

Artı Okan Buruk'ta bu zamana kadar Avrupa'da hayal kırıklığı idi, artık Avrupa'da bir şeyler yapması lazım bu takımla.

Tamamı şahsi fikrimdir, eyyorlamam bu kadar iyi forumlar.

Gökhan Sazdağı'nı almak yerine Arda Ünyay'ı 3. stoper gibi sağ bekte kullanmayı planlıyoruzdur belki. Çocuk hem hızlı, hem güçlü hem de ayağı iyi.
Sevgili Mert idarelerden yorulduk.Allahaşkına sağ bek idare edilebilecek mevkimi ???Arda yada Metehan tamam denersin ama orijini sağbek gerekiyor.Yıllardır yorulmadıkmı??

Sinan Yılmaz Lemina oynamıyor satılma durumu mu var acaba diyor. Bana da mantıklı geldi, Tor-Sara-Enzo üçlüsüne dönebilir hoca
Oynamiyor derken? Milli takima katildigi icin kampa gec katildi ondan oynamiyor. Bide kas kutlesi cok oldugu icin daha gec hazir oluyor deniyordu

Baris, eren falan da oynamiyor. Onlarinda mi satilma durumu varmis sormak lazim sinan yilmaza

Onu yaşamadan nasıl bilebiliriz ki sevgili Can.Çıkacak oynayacak topunu takır ve takır .Sonra gereken ilgi ve alakanın kralını tüm hücrelerinde hissedecek.
Bkz.Oshimen:)))
Ben su acidan yaklasiyorum.

BAY ve Yunus kendi meziyetlerinde cok iyi isler yapiyor ama:

Bay ozelinde: 2 tane inanilamz zor sutunatiyor ama surdugu topu yapistiramiyor

Yunus ozelinde: yaya kat yaparak biraz daha denese david silva olacak adam (en azindan ben oyle diyorum)

Sane mesela bu eksigi gol anlaminda suspanse edecektir. Osimhenin arkasindaki ciddi gizli tehtid olacaktir.

Ayrica mertensin takdire sayen cabasi vardi, alistikta ama sezona yayamiyordu yasi yuzunden ya da suresine gore belli oluyordu yorgunlugu. Bu adam 29...

Cok sey bekliyorum oyun anlaminda cok

İskelet o kadar iyiydi de niye 20'de 1'in bütçesinde takımlara elendin Avrupa'da.

Türkiye ligi bir kriter değil. Bunu anlayın. Galatasaray Türk olmayan takımları yenmek için kurulmuş bir camiadır.

Osimhen, gelirse Ederson, Sanchez, Torreira, Lemina, Yunus Akgün(evet Barış kadar konuşulmuyor ama daha iyi futbolcu) ve Sane bu kadar.

Ne kendi kendinize hypeladığınız tek sezon top oynayan -ŞU HALİYLE- Icardi ne de %100 fiziğine rağmen %10 teknik ile oynayan ve zaman zaman tahammül edilemez şekilde bencilleşen Barış şampiyonlar ligi seviyesinde değil.

Sara falan zaten 3 gömlek aşağıda oynuyor o seviyelerin. 35 yaşındaki İlkay gelse Sara'dan 10 kat faydası olur takıma yazın bir kenara.

Kerem giderken de Gs'ye çok faydalı, niye satıldı, Gs kaybeder diyenler vardı. Görüyoruz ki kaybeden Gs olmadı. Futbolun gerçekleri ile sosyal medya hypelamasını ayırt edin.

Sen PSG'nin karşısına Osimhen ile, İlkay ile, Sanchez ile korkmadan çıkarsın ama kendi kendinize gazladığınız isimlerle olmaz bu iş.

Bardakçı ile falan CL'de başarı hayal bence. Eğer amaç kuruluştaki gibi Avrupa ise, her futbolcun belirli bir standartın üzerinde olmalı. İlla her sene bir yeri müthiş yapıp diğer yerleri eksik bırakmamalıyız.

İleri Osimheni koyduysan defansta Bardakçı ile oynayamazsın. Türkiye'de yine şampiyon olursun ama Avrupa'da Praga elenirsin.

Ben bir Galatasaraylıyım ve Türkiye ligi sadece CL için bir araç, Şampiyonlar Ligi'ni istiyorum ve bunun için de her futbolcun iyi olmalı nokta

Icardi ile Osimhen çok kısa süre birlikte oynarken umarım Osimhen tek forvet oynar, Icardi götünü kaldıramıyor demiyor muyduk? Ya da Barış topu sürüp sürüp bencilce Osimhene pas vermeden topu kaybedince kaçımız çıldırmadık bu sene en az 20 maçta?

Özetle TR şampiyonluğu ve şikeci rakibin algılarını bozmak tatmin ediyor taraftarı ve üzerini örtüyor bir çok eksiğin ama ben CL'de başarı istiyorum.

Artı Okan Buruk'ta bu zamana kadar Avrupa'da hayal kırıklığı idi, artık Avrupa'da bir şeyler yapması lazım bu takımla.

Noktasına virgülüne kadar katılıyorum.

Köln, Ahmetcan Kaplan'la prensipte anlaşmaya vardı ancak Ajax'la yapılan görüşmelerde henüz anlaşma sağlanamadı. Galatasaray'ın ilgisi ise şu aşamada azalmış görünüyor. Patrick Berger / Sky DE

5-6 Milyon Euro'ya Frankowski'yi satabilirsek benim için okey.

Az zarar ile elden çıkarttık çıkarttık bu transfer dönemi.

Yoksa sonu diğerleri gibi olur. Pazarı hala varken kiralık değil bonservisi kim almak isterse ona gitmeli.

Kiralıkta tek seçenek zorunlu satın alma opsiyonlu (şartsız) olabilir.

Ama bize para bu dönem lazım.

O da 2. seçenek olmalı.

Jelert her türlü elde patladı bence. İlk geldiği günden belliydi.

Sistem takımının sistem dişlisini aldık 9-10 verip bir de sözleşmesini 1.5-1.6 falan verip. O bonservisi geçtim yıllık ücreti de kimse vermez genç gördüğü adama.

Jelert sözleşmesi bitene kadar kirala kirala gider.

Ne yazık ki sivas ve eyüpsporu rahat bir şekilde yenmenin kapıkulenin ötesinde geçerli bir done olduğunu düşünen onlarca üye var bu forumda

3 takımın aynı anda istediği senaryoda dünyada bu işi karlı bitiremeyecek bir takım varsa o da bizizdir kesin.
Kontenjani bosaltalim dugmesinde her teklife okey diyecekler muhtemelen neredeyse.

Cok istiyordum frankonun tutmasini, sikintili vibe da vermiyordu takim ortaminda hatta. Kismet diyelim ne diyelim.

Taraftarda zaten kirmizi dugmeye bastigi icin yonetim hic inat etmeyecektir.

Olumlu senaryoda cok ise yarayabilirdi:(

40 Bu döneme eksi yazıyor ise

+6 min Frankie den gelse etti -34
Victor satabilir isek en azından min 7'ye -27
Cuesta 3 4 kazansak -23

Yani başka satış olmazsa -23 bakiye.

Diğer bölgelere ne kadar bons harcayacağız onu göreceğiz tabi.

Ben su acidan yaklasiyorum.

BAY ve Yunus kendi meziyetlerinde cok iyi isler yapiyor ama:

Bay ozelinde: 2 tane inanilamz zor sutunatiyor ama surdugu topu yapistiramiyor

Yunus ozelinde: yaya kat yaparak biraz daha denese david silva olacak adam (en azindan ben oyle diyorum)

Sane mesela bu eksigi gol anlaminda suspanse edecektir. Osimhenin arkasindaki ciddi gizli tehtid olacaktir.

Ayrica mertensin takdire sayen cabasi vardi, alistikta ama sezona yayamiyordu yasi yuzunden ya da suresine gore belli oluyordu yorgunlugu. Bu adam 29...

Cok sey bekliyorum oyun anlaminda cok
Kesinlikle hak veriyorum ama biz garip bir iklime sahibiz ya bizi çok sevecek yada Ziyech olacak .Yaşamadan bilemeyiz ki??? Ziyech ilk geldiği gün Amigo alanına çıktığında nasıl göğsümüz kabardı gözyaşlarımızı tutamadık ama sonra olmadı.Çalışır çabalar arkadaşlarıyla mükemmel bir uyum sağlar sonucu zaten mükemmel olacaktır.
Son bayern maçında okadar tek başına kalmıştıki mutsuzdu yalnızdı.Hiç hoşuma gitmedi bulunduğu durum.Burada sarıp sarmaladığımız sürece verim vereceğine inanıyorum ama pratikte ne olacak göreceğiz.Temmennimiz tabii kide senin dediğin yönde.Perde demeden bilemeyeceğiz:))Umarım bize hep neşe katsın.Kıymetlimiz olsun.Biz okadar hazır kıta bekliyoruz ki.

Franky ve Jelert satılmalı

Kaan ve Sallai kalıyor sağ bek pozisyonunda ama transfer dönemi sonuna kadar bir hamle bekliyorum oraya

Kesinlikle hak veriyorum ama biz garip bir iklime sahibiz ya bizi çok sevecek yada Ziyech olacak .Yaşamadan bilemeyiz ki??? Ziyech ilk geldiği gün Amigo alanına çıktığında nasıl göğsümüz kabardı gözyaşlarımızı tutamadık ama sonra olmadı.Çalışır çabalar arkadaşlarıyla mükemmel bir uyum sağlar sonucu zaten mükemmel olacaktır.
Son bayern maçında okadar tek başına kalmıştıki mutsuzdu yalnızdı.Hiç hoşuma gitmedi bulunduğu durum.Burada sarıp sarmaladığımız sürece verim vereceğine inanıyorum ama pratikte ne olacak göreceğiz.Temmennimiz tabii kide senin dediğin yönde.Perde demeden bilemeyeceğiz:))Umarım bize hep neşe katsın.Kıymetlimiz olsun.Biz okadar hazır kıta bekliyoruz ki.
Ziyech ile hic kiyaslamiyorum ya, sunumu guzeldi falanda hic saneden bekledigimi beklemedim ziyechten acikcasi.

Ufak tefek cekip sut muhabbetini sundu ama hareketsizdi.

Baya beklentim yuksek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt