Egemen Bayrak
Ulubatlı Souness
- 1 Nisan 2009
- 37.953
- 10.788
- 2.838
tarihin en kötü duosu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Anlamadım mesajınızı. Erden Timur ile anlaşamayan Dursun Özbek. Florya konusunda yine Erden Timur'un tersi hareket eden Dursun Özbek?Dursun Özbek'e mi denk geldi.Yoksa düzgün insanları yanına alarak önünü açmak içinmi Dursun özbek mi uğraştı.Bkz.Erden Timur vb.???
denk mi geldi? dursun ozbek yaratti bunu.Yahu, hakikaten çok iyi bir ekonomik koşullara sahip olacağız. Ve bu dönem denk gele gele Dursun Özbek'e denk geldi.
Güler misin, ağlar mısın.
bunu dursun özbek sağladı, bakma laf ediyoruz falan ama adamda ego yok içeride bir şekilde huzuru sağlıyor. Aysal terimle duramadı, yoksa o zaman da uçardıkYahu, hakikaten çok iyi bir ekonomik koşullara sahip olacağız. Ve bu dönem denk gele gele Dursun Özbek'e denk geldi.
Güler misin, ağlar mısın.
Bence ilgisizlik.bu ruhsatı kim vermiyor anlamıyorum, inşaat yapmıyoruz spor tesisi yapıyoruz
Çok iyi rakam fenerlilerle beşiktaşlılar yan yana kudurur.
Dursun Özbek eldeki imkanları yeteri kadar düzgün kullanabileceğini sanmıyorum. Geçmişte de oldu, şimdi Florya'ya da aynısı olacak.denk mi geldi? dursun ozbek yaratti bunu.
Aslinda bizde türkiyeye satilirsa ceza maddesini yazmamiz gerek.Hakan'da Kerem'de gelirse bir tek sarı-kırmızıya gelmeli.
İhanet devri Emre ile bitti.
Giden olursa bütün deplasmanlarda ıslıklanırlar Rams Park hariç de.
Biriniz zaten kaptandı. Diğeri de sürekli 10 yıldır only-Gala modunda takılıp sürekli hayalim dedi.
Hayalini 33 yaşında da olsa gerçekleştirmek için beklemektir Galatasaray'lıyım demek.
Ezeli rakibe gitmek değil.
Limit 200m dolar da, kasada nekadar para var? Para olmadiktan sonra 500m dolar limit olsa ne fayda?