- 18 Temmuz 2009
- 81.906
- 239.179
- 5.093
Limit için tahmini 8 diyordum bu rakamlarla 10 civarına gelecektir, 9 milyar kesin gibi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok Yok .Bu yolları açan ,ilk yürüdüğü insanlardan birisi olarak.Denk gelmekten ziyade üstüne gittiler.Tabii ki öz varlıkları nakde dönüştürmek bu zamana denk gelmiş olabilir ama özellikle Bankalar Birliği'nden çıkmak büyük bir külfetten kurtulmak olacak.Bize tebrik etmek düşecek.Her ne olur ise olsun.Anlamadım mesajınızı. Erden Timur ile anlaşamayan Dursun Özbek. Florya konusunda yine Erden Timur'un tersi hareket eden Dursun Özbek?
GS yüzyılı başlıyor @Feramuz Kayalar
Kisi uzerinden bakmak bence yanlis yaYahu, hakikaten çok iyi bir ekonomik koşullara sahip olacağız. Ve bu dönem denk gele gele Dursun Özbek'e denk geldi.
Güler misin, ağlar mısın.
aynı olan bir şey yok cironun %50si direkt bize gelecek.Dursun Özbek eldeki imkanları yeteri kadar düzgün kullanabileceğini sanmıyorum. Geçmişte de oldu, şimdi Florya'ya da aynısı olacak.
Insallah ciddi birseyi yoktur yoksa elde kalacak. 3-5 bakmadan yollamak lazim derhal
O adam vecinodan itibaren kap/imza olmadan asla demez bitti diye.Haluk Yürekli hala Osimhen bitti haberini neden vermedi acaba?
Ozaman simdi transfer zamaniBedelli + Florya peşinattan 130 CL'den 25 civarı gelecek.
Gelirler de var kombine vs tabi ki.
Ödemeler de var.
Kasada para sıkıntısının bu kadar az olduğu hiç bir dönem olmamıştır herhalde.
o ayri bir konu da 'denk geldi' diye aciklanamaz.Dursun Özbek eldeki imkanları yeteri kadar düzgün kullanabileceğini sanmıyorum. Geçmişte de oldu, şimdi Florya'ya da aynısı olacak.
Muht lazio maçına kadar oynamaz. Ufak ağrılar genelde 1 2 hafta minimum suruyorUfak agrilar kabusu geri geldi![]()

Hocam Florya denk gelme değil mi? Florya Dursun Özbek başarısı değil ki.o ayri bir konu da 'denk geldi' diye aciklanamaz.
Yok üstad, kişiye bel bağlamıyorum, sadece Dursun Özbek bana göre vizyon katmıyor kulübe, güvenemiyorum kendisineKisi uzerinden bakmak bence yanlis ya
Florya, belmas doneminde baslayan bir fikir erden timur ittirmesiyle. Mustada Cengiz baskininda fazlasiyla emegi var. Hep bir sureci tasima meselesi olarak bakmak lazim.
Ama vitrs yukseltmek Erden Timur ile idi. Magazaciliktan anlasmalara here yere kostu adam. Baskan olarakta Dursun ozbek engel olmadi, beraberinde yuruttu .
Kisilere baglamamak lazim pek acikcasi
bizdirsermaye arttırımı,bankalar birliği ıvır zıvırı ben bilmem abi eğer bunlardan sonra osimhen+50 milyon daha harcanacaksa sevinirim yoksa pek anlamı yok