Transfer Nöbeti #11 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynen Jelert çok daha iyi Fra’dan

Ondan Fransa’dan 3 iyi takım Fra’yı isterken Jelert hazırlık maçlarında bile 3 dk civarı süre bulabiliyor.
Franky,angelino ikiside beğendiğim oyunculardı heriflere çöp çekildi. adamları doğru sistemde oynatırsan işini görür oyun ezberi diye bir şey var. iyi topcu her türlü oynarmış. dimarco oynasın bizde 4lu de ne anası kalır ne bacısı

Bu anlamda demedim yav, bakmasi kolayda , hangisi ne yapar. Ne icin kim sorumludur biraz belli etmesi lazim. Yoksa donuo dolasip baskana yuklenme olur, stabil bir durum degil.
Aslında aralarında değerli insanlar vardır ama gerçekten tanımıyoruz.Onlarda dönem dönem çıkıp kendilerini gösterseler.Sayende çoğunu şimdi görmüş olduk.

Aslında aralarında değerli insanlar vardır ama gerçekten tanımıyoruz.Onlarda dönem dönem çıkıp kendilerini gösterseler.Sayende çoğunu şimdi görmüş olduk.
Eminim hepsi degerlidir, sonucta bizim camia baska bir kultur. Ama ben yonetici vs icraati olarak ele aliyorum diyeyim. Orda da kimin ne yaptigi tam belli degil, neden bir ordu var sportifte ya da gormuyoruz belli degil...

Sevmedigim bir duzen.

Her seyi kenara biraktim, saha ici konularinida kenara biraktim.

Hakan C turkiyede oynadiginda milli takim kaptani, milli takimda gruplasma bilmemne diye o kadar sacma gundemi tetikleme ihtimali varki.

Haluk Yürekli: "Osimhen konusunda Galatasaray ve Napoli el sıkıştı. Ancak ıslak imza yok. Galatasaray'ın masaya koyması gereken teminatlar var. Para var.O koyulduğunda Napoli ile Galatasaray arasında imza olacak. Burada biraz daha zamana ihtiyaç var. Minimum 2-3 gün var."

Haluk Yürekli: "Osimhen konusunda Galatasaray ve Napoli el sıkıştı. Ancak ıslak imza yok. Galatasaray'ın masaya koyması gereken teminatlar var. Para var.O koyulduğunda Napoli ile Galatasaray arasında imza olacak. Burada biraz daha zamana ihtiyaç var. Minimum 2-3 gün var."
here we go geldikten sonra isterse kendilerini paralasınlar , hiç farketmez.Dönüş yok daha

Haluk güvenilir, Osimhen konusunda şu ana kadar verdiği bilgiler tutarlı, artık gelişmeleri kendisinden takip edeceğim

Doğru diyor Haluk.

Şu an sözlü prensip anlaşması sonrası belge alışverişi başladı kulüp ve futbolcu tarafı ile.

Para kasaya yarın ve sonrasında girecek.

Napoli 40 Milyon Euro peşinat parasını hesabında gördüğü an, teminatları da içeren tüm metinlerini imzalar.

Onun için de bugün kritikti.

24-25 gibi biter iş.

Sabırsızlık normal olsa da Haluk haklı, İcardi transferinde de benzer süreç olup uzamıştı herseyi de olumsuzluğa yormamak lazım, hallolur

Bedelli ve Florya ihalesiyle yaklaşık 130 milyon euroluk bir giriş oluyor. 30 milyon eurosu ile BBden çıkılacak, 100 milyon euroya yakın bir nakit girdisi söz konusu.
Admin bir sorum olacak. A.S. disindaki yatirimcilarin hisse oranlarini gorebildigimiz bir platform var midir? Yani 40% AS elinde degil ama kimde bunu biliyor muyuz?

Admin bir sorum olacak. A.S. disindaki yatirimcilarin hisse oranlarini gorebildigimiz bir platform var midir? Yani 40% AS elinde degil ama kimde bunu biliyor muyuz?
Hissenin takas özetinde hangi yatırım kuruluşlarında ne kadarlık pay olduğu görülebilir ama o yatırım firmalarında birden fazla yatırımcı olabilir, net bir resim çıkması zor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt