- 26 Ocak 2021
- 41.134
- 40.397
- 3.078
Samsung yine ilk 5 oynarmi ne diyorsun @Tuna Köse
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
olur mu yav haluk daha bekleyin diyor , yalandır.Fabrizio here we go falan patlamış haluk bilir doğrusunu
GS taraftarı da akıllandı artık diyebilir miyizZannetti ki FB haberlerini servis ettirince yönetime yangın yaptırıp kendisini aldıracağız. GS taraftarı alim değilse de ariftir.
27 milyon euro, 1 puan almasak bile gelecek, hesaplamıştık daha önce.Yayın gelirinden cidden o kadar geliyor mu, ben o kadar bile gelmez diye düşünüyordum hatta 25-27 üzeri beklemiyorum katılım payı + yayın plus coefficient paylarını.
Grup ve playoffla 40'a ulaşmak dahi zor bu durumda zaten. 5 maç kazanmak lazım.
Son 16'ya kalmadan 50 kapılarına gitmek imkansız.
Kalsın la bu adam
Manyak la bu .d
Yayın gelirini şu andan bilemezsinki. Katılımcılar netleşmeden coefficientları da bilemeyiz. Tahmini bir hesaplama olabilir. Fix olan 18 küsürlük kısım kesin sadece.27 milyon euro, 1 puan almasak bile gelecek, hesaplamıştık daha önce.
Bir onceki kapta 80% diyordu bankalara odenecek tutar, sermaye artirimi sonrasi. Bunu nasil sıkıyor?!?!Yalan/yanlış.
Kaynağı nereye kullandığına bakar ama bedelliyi yapma taahhüdün BBden çıkmaktı, boş yapmasın Nevzat.