Transfer Nöbeti #11 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ibrahim kirkayak: Fenerbahçe ilgisi ama temas yok: “Evet bir Fenerbahçe teması olmuş ama Hakan henüz ‘evet’ demedi” ifadesini kullandı

Bu ne? Henuz kelimesi olmasaydi eyvallah derdik. Henuz evet demedi, Gs almazsa evet diyebilire geliyor

Hic takla atmaya gerek yok, kendi kaderini kendi belirledi. Artik Gsde yeri yok istedigi kadar kivirsin
yav şimdi malum adamın haberini mi atayım buraya ? Gaza gelenler onun yazdığına gaza gelmedi mi ? Ben ne diyorum konu nerede hala , bunun cevabını 25. kez mi yazayım şimdi ? @Tuna Köse ye yazdığımda buna değinmişim zaten

Bu saatten sonra Inter Hakan'dan faydalanamaz
Hakan olayı taraftarı da yordu, en güzeli artık susup tepki vermemek isteyen istediği yerde oynasın, bunun için daha öncede yazdım "komik teklifler" para olunca "aslolan Galatasaray" demeler falan bunların Galatasaraylılık hikaye zaten.

Hakan Çalhanoğlu'nun Menajeri Gordon Stipic-Wipfler: "Birçok haber çıkıyor. Bunlar olabilir ancak bu süreçte karar vericiler arasında daha düzgün bir iletişimle ilerlemek lazım."

(TRT Spor)
Kıvırma, topçusu ayrı kıvırır, menejeri ayrı kıvırır, başkanı ayrı kıvırır, lan hakkaten ömür törpüsüsün Hakan. Git de sok şu kazığı ifb ye.

adamı zorla fbye göndertecek bunlar
millet Galatasaraylılardan başka herkese inanmaya başlamış şaka gibi valla ya.Bunu haber yapan adamın bu konularda yediği 50. bok falan sürekli bu haltları yiyor ama sanki bizimkilerin kanaat önderi gibi herkes bu ne yazarsa onu doğru kabul edip onun istediği noktaya geliyor valla şaka gibi

millet Galatasaraylılardan başka herkese inanmaya başlamış şaka gibi valla ya.Bunu haber yapan adamın bu konularda yediği 50. bok falan sürekli bu haltları yiyor ama sanki bizimkilerin kanaat önderi gibi herkes bu ne yazarsa onu doğru kabul edip onun istediği noktaya geliyor valla şaka gibi
linc kültüründen dolayı

adamlar evde sıkılıyor ekonomi kötü ailesel problemleri var mecbur sinirlerini biyerden cıkaracaklar

yav şimdi malum adamın haberini mi atayım buraya ? Gaza gelenler onun yazdığına gaza gelmedi mi ? Ben ne diyorum konu nerede hala , bunun cevabını 25. kez mi yazayım şimdi ? @Tuna Köse ye yazdığımda buna değinmişim zaten
Malum kisiden bana ne kardesim. Böyle bi haber cikmis mi cikmis. Hakan sadece yalan diye twit atsa hersey kapanacakken. Olmadimi, kankasi iboya aciklama yaptirirken evet koç aradi, hakan da nezaketen dinledi ama fbye gitme gibi bi dusuncesi yok dedirtemedimi?

Gerisi palavra, ne anlatirsan anlat hikaye zirva

Çok doğru yazmış, yıllardır yaptığımız hatalar silselisi , 3 senelik planlama yap 3'e değil 23'e al ama adam akıllı birini al, başarı böyle gelir, bir tek Falcao'ya kimse hayır demez şu listede zaten. Neyse umarım bu uyanış devam eder ve bunu gelenek haline getirir, gelecek yönetimlerde aynı şekilde devam eder.

Hakan Çalhanoğlu: "Inter ile sözleşmem var. Çıkan haberler kesinlikle yalan. Fenerbahçe'ye gitmeyeceğim."

Fabrizio Romano: "Hakan Çalhanoğlu, şu anda Fenerbahçe için bir öncelik değil. Fenerbahçe'nin Hakan için Inter'e resmi teklif yapıp yapmayacağına henüz karar verilmiş değil. Başkan Ali Koç'un Hakan'ı Fenerbahçe'ye getirme hayali var."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt