Transfer Nöbeti #11 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Malum kisiden bana ne kardesim. Böyle bi haber cikmis mi cikmis. Hakan sadece yalan diye twit atsa hersey kapanacakken. Olmadimi, kankasi iboya aciklama yaptirirken evet koç aradi, hakan da nezaketen dinledi ama fbye gitme gibi bi dusuncesi yok dedirtemedimi?

Gerisi palavra, ne anlatirsan anlat hikaye zirva
aynen kardeşim sabun denilen it sürekli bir şeyler sıksın millet de yalanlamak zorunda olsun olaya bak yav ahahaha.Her birileri bir şey götten attığında millet çıkıp yalanlama yapmak zorunda mı ya ? Az kafa kullanılsa zaten neyin ne olduğu belli oluyor

senin palavracı fbli heriflere inanman da ne benim ne başkasının sorudu bu arada , asıl palavra,hikaye burada mevcut.Daha önce de olduğu gibi

Sanırım elden çıkardığımız ilk oyuncu Frankowski olacak, onun yerine bir sağ bek transferi ile devam edilir transfer dönemine

aynen kardeşim sabun denilen it sürekli bir şeyler sıksın millet de yalanlamak zorunda olsun olaya bak yav ahahaha.Her birileri bir şey götten attığında millet çıkıp yalanlama yapmak zorunda mı ya ? Az kafa kullanılsa zaten neyin ne olduğu belli oluyor

senin palavracı fbli heriflere inanman da ne benim ne başkasının sorudu bu arada , asıl palavra,hikaye burada mevcut.Daha önce de olduğu gibi
BIr daha söyleyim o vakit bana ne parali itin yazdigindan? Madem kankasi araciligiyla aciklama yapmayi biliyor ozaman orda söyletecekti ben kattiyen febeye gitmem diye

Simdi istedigini yaz bir daha cevap vermicem cunku dedigimi anlamak istemiyorsun

Bu saatten sonra bizim için en hayırlısı Hakan'ın Türkiye'ye gelmemesidir.
Bize gelse taraftar baskısı olacak, fb ye gidip iyi oynasa yine kızacağız.
Gitsin takılsın İnter'de

Yaw Hakan kaldığı otelde herkese fenerle görüşüyorum diyormuş. Bunu açıklayan gsli Kerem Övet. Takmışsın sabuna sanki tek kaynak oymuş gibi. Sen bir seye inanmayinca o sey yalan olmus olmuyor.

BIr daha söyleyim o vakit bana ne parali itin yazdigindan? Madem kankasi araciligiyla aciklama yapmayi biliyor ozaman orda söyletecekti ben kattiyen febeye gitmem diye

Simdi istedigini yaz bir daha cevap vermicem cunku dedigimi anlamak istemiyorsun
sen anlamak istemeden sürekli aynı şeyi sayıklayıp duruyorsun , farklı yerlere çekiyorsun.Ben sana diyorumki 2 tane fbli bir tarafından hikaye uydurdu diye hakan neden açıklama yapmak zorunda olsun ? Yazmak istediğimi , anlatmak istediğimi anlamayıp hala daha hurafe olan şeylere inanmaya devam edebilirsin cevap vermek zorunda da değilsin.O zaman söyle mesela kimin ne dediğine inandın da hakan'ı açıklama yapmak zorunda buldun

sen anlamak istemeden sürekli aynı şeyi sayıklayıp duruyorsun , farklı yerlere çekiyorsun.Ben sana diyorumki 2 tane fbli bir tarafından hikaye uydurdu diye hakan neden açıklama yapmak zorunda olsun ? Yazmak istediğimi , anlatmak istediğimi anlamayıp hala daha hurafe olan şeylere inanmaya devam edebilirsin cevap vermek zorunda da değilsin.O zaman söyle mesela kimin ne dediğine inandın da hakan'ı açıklama yapmak zorunda buldun
yav serhat twit atana kadar 1 tane fb muhabirinin haberi yoktu gece

sonra senaryo yazdılar gece

şu sercan denilen fb muhabiri bile hakanla ilgili bişey yazmıyor pek fbnin alakası olmadıgını ordan anla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt