Transfer Nöbeti #11 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Harika olur

Galatasaray, Kim Min-jae'yi zorunlu satın alma opsiyonuyla kiralamak için Bayern Münih ile görüşüyor. (Ali Naci Küçük)
Boşuna inanmamak lazım imkansız. Bayern'den bir oyuncu gelecekse bu Stanisic olma olasılığı en yüksek isim olabilir.

Hakan ve Babasi beni son iki haftada gurbetci olmaktan utandirdi yeter lan !!!!

Önce Osimhen sonra da Ederson'u bir an önce bitirmemiz lazım. Çok uzayan işler genelde olumsuz bitiyor.

Osimhen işi hiç kolay değil. Hocanın açıklamalarından da sonra herkes geldi gözüyle bakıyor ama o cephede her an şey tersine dönebilir.

Olumlu bittiği bir senaryoyu aklım hayalim pek almıyor. 2 yıl önce biri 75 milyon € bonservis ödeyeceğimizi söylese hakkında pek iyi şeyler düşünmezdim.

Garip bir transfer ama bir an önce bitsin de rahatlayalım artık.

Ya iskendercim.

İbrahim Kırkayak: "Dün gece Hakan Çalhanoğlu ile dertleştik. Son zamanlarda kendisini biraz değersiz hissetmiş. Fenerbahçe ile görüşme olmuş ancak Hakan'ın henüz Fenerbahçe'ye evet demediğini buradan net şekilde söyleyeyim."
Evet tam olarak benim dediğim doğru oluyor zaten üstad.Oyuncu görüşebilir yani benim burda yalanlamak istediğim zaten hakanın fenere gitmek istediğinin yalan olduguydu.Zaten mantıksız olan da bu tam olarak gitmek isteyen adam neden menajerine gsli dedirtsin, bct ve ümit karana açıklama yapsinki ? Fb kimseyi alamiyor zaten Hakan istese verirlerdi 25i

ohhh sonunda be kardeşim. 2 yıldır çıktık, çıkıyoruz, az kaldı...

Yeter da bitsin şu işkence. Çok şükür bu sefer kurtulduk artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt