- 3 Haziran 2015
- 56.820
- 65.969
- 4.143
gören de Kaká sanacak hey Allahim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Boşuna inanmamak lazım imkansız. Bayern'den bir oyuncu gelecekse bu Stanisic olma olasılığı en yüksek isim olabilir.Harika olur
Galatasaray, Kim Min-jae'yi zorunlu satın alma opsiyonuyla kiralamak için Bayern Münih ile görüşüyor. (Ali Naci Küçük)
Avatarini özlemişimHakan ve Babasi beni son iki haftada gurbetci olmaktan utandirdi yeter lan !!!!
Osimhen ne zaman açıklanır sene? Denildiği gibi cuma mı yoksa Divan'dan önce açıklanır mı?20 m euro falan yalan
Evet tam olarak benim dediğim doğru oluyor zaten üstad.Oyuncu görüşebilir yani benim burda yalanlamak istediğim zaten hakanın fenere gitmek istediğinin yalan olduguydu.Zaten mantıksız olan da bu tam olarak gitmek isteyen adam neden menajerine gsli dedirtsin, bct ve ümit karana açıklama yapsinki ? Fb kimseyi alamiyor zaten Hakan istese verirlerdi 25iYa iskendercim.
İbrahim Kırkayak: "Dün gece Hakan Çalhanoğlu ile dertleştik. Son zamanlarda kendisini biraz değersiz hissetmiş. Fenerbahçe ile görüşme olmuş ancak Hakan'ın henüz Fenerbahçe'ye evet demediğini buradan net şekilde söyleyeyim."