Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Almanlar bizi söylüyor şu anGeliyor mu sergenim
YokCuesta'yı 9 milyon avroya satacağız ama Fener bu sayede Şampiyonlar ligine kalacak. Kabul eder miydiniz?
Bilmiyorum işte ben öyle bir aralık duymadım. Osi de duyduk İtalya dışı 75 milyon diye. Ama onda da bir aralık duymadık. Biz şimdi 16 da mıyız 18 de miyiz?Niye ya? Almanlarda böyle isler oluyor. Isteyene göre rakam yükselebiliyor. Eren Dinkcinin serbest kalma maddesi mesela normal takimlar icin 5, CL yapanlar icin 8 mi neydi Freiburga gitmeden.
Ulan fener feyenoord’u eler, vermeyin sakın
Ben çıkmadı diye biliyorum. Buradan takip ediyorum.Çıktığı gibi bitmiş.
Normal fiyatı 2.250 ancak piyasada yok.
Uyanık koleksiyoncular da var fiyat 5.900
kaynak güvenilir miEee gelsin o zaman
Biz millota serbest kalma maddeyi ödersek de laurentis kafayi yer, keske ilk ödemede bunlardan bi 10m€ daha götürseydim diye.Kicker serbest kalma maddesi 16-18 arasi diyor
16-18 diye madde nasıl oluyor renkdasKicker serbest kalma maddesi 16-18 arasi diyor
Play off turu yokmuydu yavCuesta'yı 9 milyon avroya satacağız ama Fener bu sayede Şampiyonlar ligine kalacak. Kabul eder miydiniz?

Çok kıvrak ve seri bir oyuncu gördüğüm kadarı ile.Millot show yapar (yillardir bundesliga takip ederim)