Ali Bektaş
Ulubatlı Souness
- 22 Kasım 2021
- 30.017
- 22.754
- 1.433
iş güç be masonumneredesin sen
aynı saatlere denk gelmiyoruz galiba son zamanlar
senin gibi komolarda villalarda sevdiceğimizi kovalayamıyoz odadan odaya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
iş güç be masonumneredesin sen
aynı saatlere denk gelmiyoruz galiba son zamanlar
İran filmi sevenlere Kuzey Afrika taraflarından bir Cezayir filmi tavsiyesi: En attendant les hirondelles (2017) Yönetmen - Karim Moussaoui
Hem şark, hem garb!iran filmi sevenlere niye cezayir filmi tavsiye ettin reis?
O oğlak ben balıkSamim burçlarınız ne? Bu arada aşık mı oldun, ilişkiye mi başladınız şuan Merkür retrosundayız. Retroda başlayan ilişkilerden pek hayır gelmiyor çünkü
Ciddi misin dostum aldık mıEderson Enzo h.o geriye bi tek Akanji ile Singo kalıyor
Jose Mourinho: "Transfer piyasası hakkında söylenen 3.400 yalandan biri, Viktor Gyökeres'in Fenerbahçe'ye geleceğiydi." (Canal 11)
Duvarimdaki rafa koyacagim cam icine koyup hatira olsun diye ama alamiyoruz. Kahrolsun boyle is. Gidip 100 tane mi urettiler naptilar?Belki altın ve gümüş kaplama çıkarırlar bu bronzdu ve 2.500e çıkmıştı.
Renktaş fesih bedelleri peşin mi hep ? Fesih bedeline de taksit yapılabilir bence18m serbest kalma bedeli yerine taksitli teklif ile fiyatı bir miktar yükseltip anlaşmaya çalışma ihtimalimiz daha yüksek. Nakit veremeyeceğimizi düşünüyorum.
hem de iptidaı şekilde boyayacan fırçayı batırıp batırıp misaliiğrenç ve ucuz bir sistem kamil abim
yeni mimaride öyle birşey yok
ayriyeten o stadın dış boyasının maliyeti en az 200-300 bin euro (avrupada 500 bin euro)
en fazla 5 seneye eskir o boya
Nebilim <3Ciddi misin dostum aldık mı
Renktaş fesih bedelleri peşin mi hep ? Fesih bedeline de taksit yapılabilir bence
Valla ben de yazdım bugün duyan olursa bir haber ateslesin gümüş olan çok güzelDuvarimdaki rafa koyacagim cam icine koyup hatira olsun diye ama alamiyoruz. Kahrolsun boyle is. Gidip 100 tane mi urettiler naptilar?
Evet ben de gumusu istiyordum. Ticari amacla alan herkesin a.......Valla ben de yazdım bugün duyan olursa bir haber ateslesin gümüş olan çok güzel
Bu ne ya bu takıma daha minimum 6 transfer gerekirEkli dosyayı görüntüle 295779
Şöyle bakıyorumda kaleci stoper sağbek 10 numara hatta bir sol açık lazım