Transfer Nöbeti #11 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan hoca açıklamalarında bu konuya değindi, öncelik Osi, Kale ve Stoper dedi. Milot bu noktada haberleri kafamı karıştırıyor.
Oncelik oyle tabide, adamin serbest kalma maddesinin gecerliligi sikinti.

Agustos sureside olsaydi daha rahat hesap kitap yapilabilirdi belki.

düşünsenize mazoşist bir fblisin rakibin bankalar birliğinden çıkmış osi edi akanji peşinde

şu "malum foruma" gireyimde nasıl övünüyorlar diye okuyayım diyorsun

foruma nöbete bir giriyorsun iran sineması yorumlanıyor

bir fblinin en küçük düştüğü andır ya adam okurken kafayı yemiştir bunlarda ki rahatlığa seviyeye bak diye

dün gece biz arşa çıktık

düşünsenize mazoşist bir fblisin rakibin bankalar birliğinden çıkmış osi edi akanji peşinde

şu "malum foruma" gireyimde nasıl övünüyorlar diye okuyayım diyorsun

foruma nöbete bir giriyorsun iran sineması yorumlanıyor

bir fblinin en küçük düştüğü andır ya adam okurken kafayı yemiştir bunlarda ki rahatlığa seviyeye bak diye

dün gece biz arşa çıktık
Saz mı caz mı editleri yerine Farid Farjad edit Millot skills video atınca bizde bir miktar şaşırdık ama forumun entellektüel seviyesi hemen kendini belli etti

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Ederson
Sallai Sanchez Abdulkerim Eren
Torreira Lemina
Sane Yunus Baris
Osimhen

Sezonun ilk macina böyle baslariz diye düsünüyorum

Transfer döneminin sonuna kadar sag bek ve on numara transferi kovalariz ama gidecek oyuncularin durumuna bagli tabi ki

Ne kadar erken ayriliklar olursa okadar iyi bizim icin daha hizli davraniriz transfer de

Sara gitse valla tura çıkacağım arabayla.Bu yükten kurtulmamız lazım

Haluk’un Ederson ile attığı twitin alt metni iyi okunmalı.

Haluk durduk yere sırf gündemdeki oyuncuyla bir twit de ben atıyım, eksik kalmayayım mantığıyla twit atacak birisi değil. Dün Ederson transferinde çift başlılık olduğu ve gündemin yerli kaleciye dönebileceği yönünde haberler çıktı. Ederson’u da ilk gündeme sokanın Hatipoğlu olduğu söyleniyordu. Dolayısıyla sanki Kavukçu, Ederson yerine Uğurcan’ı istiyor algısı oluştu. Kaldı ki Haluk’un Uğurcan ihtimali de hep aklımın bir köşesinde demesi bundan dolayıydı.

Ancak gelen tepkilerden sonra Kuvukçı geri adım atmış olacak ki dün Haluk, Ederson görüşmelerini zaten Kavukçu’nun yaptığını belirtmek için o twiti attı. Yani Kavukçu’nun da Ederson’u istediğini belirtmekti amaç.

Bu twitten sonra Osimhen’in açıklanmasından sonra Eserson da takıma kazandırılır diye düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt