Transfer Nöbeti #11 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Barış'ın gitmemesi bu sene yararımıza olur eğer çok gitmek istiyorsa yapacak bir şey yok ama Barış'ın gittiği durumda çok net 2002 ve üzeri doğumlu kuralında 1 oyuncuyu en azından çok iyi almamız lazım.

Keşke geçen sene Doue transferi olsaydı bu sene 2002 doğumluya yazıp rahatlıkla +1 oraya harcardık sadece stoper işinde Singo veya Kim gibi bir stoper çekip baştan kafa rahat olurdu.

Bu kadar paralari harcamakta bence sorun yokta, bu arada arsa alinsin yada/ve gelecekte iyi para getirebilecek yatirimlarda yapilsin ama. Herseyi satip simdi herseyi takima sokmak mantikli degil tabi.

Aynen, bjk'ın sermaye artırımı hedefine ulaşamadığı, bizimkinin ise tuttuğu doğru. Yatırımcı güveni için iyi, katılıyorum. Ancak bedelli sermaye artırımı her zaman "yardım çığlığı" mıdır? Bence değil. Kulüp bir "deliği kapatmak" için mi, yoksa daha sağlam ve dayanıklı bir gemi inşa etmek için mi bu adımı attı? Benim görüşüm, bizimkisi ikincisi. Neden toplandığı ve gelecekte ne yapılacağı önemli. Yani, bu bir alarm değil, stratejik bir yatırım da olabilir.
Bazı şirketler yeni yatırımlar yapmak, şirketi büyütmek için vs sermaye arttırımı yapabiliyor, bu doğru. Ama biz BB borcunu kapatmak, futbolcu ve vergi ödemelerini yapabilmek için bu parayı kullanacağımızı beyan etmişiz. Yani bir deliği kapatmak için yapmışız sermaye arttırımını yeni bir yatırım için değil.

Bu arada Osimhen hiç kamp falan görmemis ve lig bitiminden beri tatilde. Iki hafta sonra lig baslayacak, aha surda ne kaldi. O ilk maça kadar fit olmasi imkansiz gibi.

Bu kadar paralari harcamakta bence sorun yokta, bu arada arsa alinsin yada/ve gelecekte iyi para getirebilecek yatirimlarda yapilsin ama. Herseyi satip simdi herseyi takima sokmak mantikli degil tabi.
Erden Timur'un projesinde vardı bu konu. Hatta arsalar bile belirlenmişti. Ama onunla beraber tarih oldu anlaşılan. Hiç muhabbeti bile olmuyor.

Adam Gs büyük ama daha büyük yapacağız derken dalga geçmiyordu.

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Stad çevresinde 65dönüm araziyi aldık diye biliyorum ama netlemek lazım tabi

GSYİADla ilgili bir şeyler var, bu oluşum kulübe en çok zarar veren oluşum son dönemde ancak kulüpte barınmaya devam edebiliyorlar.

Bu ekipten kurtulup yerlerine ET gibi dinamik ve iş bitirici kişiler koyulabilirse farklı bir hikayeden söz etmeye başlayabiliriz.

Örnek vereyim Metin Öztürk, TFF ile ilişkilerden sorumlu yönetici, bir katkısı var mı bize?

Altyapının tesisi yok, kim bakıyor bu işe? Kadın futbol aynı şekilde.

Erkek basketbolda rezalet dönemler geçiriyoruz, bu işin idarecisi yıllardır sabıkalı, neden hala o koltukta oturuyor?

Bankalar Birliğinden taahhüt edilen süreden 1.5 sene sonra çıktık, bunun sebebi neydi, o gün niye Boey'i sattırıp yerine adam aldırmadı, bunu kim istedi? var mı bu bilgiler elimizde, yok.

Açık açık bir gün biri çıkar bunlara cevap verirse biz de ne olduğunu belki öğreniriz.
YAlnız farkındamısın son zamanlarda GSYİAD'ı nasıl pofpofluyorlar.Bildiğim kadarıyla Kavukçu'da oradan devşirme.Mesela basketbol "hasetten bile olsa" neden Erden Timur'a bırakılmaz .Seve seve kabul edeceğine eminim.Yıllarca ettide.Bunu bile ellerinin tersi ile itiyorlar.Bu sene olmasa bile önümüzdeki dönemlerde bırakacaksın Ergin Ataman'a takımı .Arkana yaslanıp izleyeceksin.Sponsorlar ve NEF ile bence itopik bir yaklaşım değil.
Metin ÖZTÜRK kulupte nasıl bir karşılık buluyor ki ,her yerde o .Bu apayrı bir muamma.BB konusunda bu süreçte parayı maalesef denkleştiremediler.Sermaye arttırımı & satış olmadan bu olaya giremediler maalesef .Burada hata tarih verip yerine getirememeleriydi.Hata mı hata.Ama dünde dediğim gibi geçte olsa yapabildiler ya.Mutluluk veriyor.
Altyapı Kemerburgazda aslında birçık şey daha kolay olmalı.Eskinin tabiriyle Serpil Hamdi Tüzün Tarzı bir hocaya teslim etmeliler.Koca camiada böyle bir kişi yokmudur.Yoksa y.dışından yardım alınabilir.Boey'i sattın ama ben hala Jelert transferindeyim .Orada Dueue neden olmadıda daha maliyetli Jelert'e gidildi.Aklım mafsalım almıyor.Bukadar paraya nasıl imza atıldı.Dediğin gibi bunların hepsinin hesabının verilmesi gerekiyor aslında ki diğer fönemlere feyiz versin.Bu kadar sağ bek alıp hala sağbeksiz olmakta ayrı bir meziyet vallahi.

Millot risk alinabilecek bir isim , hosuma gitmedi degil (hele hele 16 rakami dogru ise)

Ama oncelik kaleci ve defans olmali, millot isinde de 1 hafta mi 10 gun mu ne dediler serbest kalma maddesi icin.

Zor karar o parayi su an baglamak(o nakitte varsa tabii, yapilandirabilirlerse suttgartla ayri konu)
Bi kac gün sonra bitiyormus madde.

Donnarumma transferi kısık ateşte pişiyor.

..

Ekli dosyalar

• IMG_0169.webp
    IMG_0169.webp
    46,2 KB · Görüntüleme: 16
YAlnız farkındamısın son zamanlarda GSYİAD'ı nasıl pofpofluyorlar.Bildiğim kadarıyla Kavukçu'da oradan devşirme.Mesela basketbol "hasetten bile olsa" neden Erden Timur'a bırakılmaz .Seve seve kabul edeceğine eminim.Yıllarca ettide.Bunu bile ellerinin tersi ile itiyorlar.Bu sene olmasa bile önümüzdeki dönemlerde bırakacaksın Ergin Ataman'a takımı .Arkana yaslanıp izleyeceksin.Sponsorlar ve NEF ile bence itopik bir yaklaşım değil.
Metin ÖZTÜRK kulupte nasıl bir karşılık buluyor ki ,her yerde o .Bu apayrı bir muamma.BB konusunda bu süreçte parayı maalesef denkleştiremediler.Sermaye arttırımı & satış olmadan bu olaya giremediler maalesef .Burada hata tarih verip yerine getirememeleriydi.Hata mı hata.Ama dünde dediğim gibi geçte olsa yapabildiler ya.Mutluluk veriyor.
Altyapı Kemerburgazda aslında birçık şey daha kolay olmalı.Eskinin tabiriyle Serpil Hamdi Tüzün Tarzı bir hocaya teslim etmeliler.Koca camiada böyle bir kişi yokmudur.Yoksa y.dışından yardım alınabilir.Boey'i sattın ama ben hala Jelert transferindeyim .Orada Dueue neden olmadıda daha maliyetli Jelert'e gidildi.Aklım mafsalım almıyor.Bukadar paraya nasıl imza atıldı.Dediğin gibi bunların hepsinin hesabının verilmesi gerekiyor aslında ki diğer fönemlere feyiz versin.Bu kadar sağ bek alıp hala sağbeksiz olmakta ayrı bir meziyet vallahi.
Yok abi Kavukçu o ekipten değil, hocayla yakın daha çok. ET ile de yakın hatta.

Kavukçu yönetimdeki denge unsuru şu anda, o da olmayınca tamamen GSYİAD kontrolünde yönetiliyor.

Sanki herşey ahenk içerisinde olacağı zamanı bekliyormuş yav. Fırat Develioğlu mahkeme açıyor seçime direkt tesir ediyor, Okan Buruk ve ET gelip bir dönüşüm bir devrim yapıyor. Seferoviç sorunsuz gidiyor yerine Icardi. Icardi ile yeni nesillerin Galatasaraylı oluşu, Osimhen piyangosu ve her anlamda dominasyon. Sonu CL kupası olur inşallah bu yürüyüşün. Acayip yükseldim ya..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt