Ali Burak Uz
Aslan Üye
- 28 Temmuz 2011
- 9.902
- 15.390
- 2.433
Kibarca nau nau demiş hoca
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
9,5 milyona ipswich e gitmiş geçen sene. İyi kalecidir ama bizim hayaller daha büyük. Bakalım kaleci işinde hatipin borusu mu ötecek yoksa kavukçu mu göreceğizeski demirsporlu Muric'i mi alsak yav 26 yasinda daha
Memom Donnarumma dan kısa sürede Muric e düşmen bizleri tedirgin ettieski demirsporlu Muric'i mi alsak yav 26 yasinda daha
doğru dedin bu sıcaklarda Dondurma iyi giderolmassa Donnarummayi cekeriz ya
Osuruktan bir Columbus projesi ile para bulacaktı buna kalsak.
Enzo'yu almaya çalıştığımız bile şüpheli.Enzo Millot'u alamayacağız gibi geliyor bana.
Rahmetli Cengiz başkana omuz atıp hakaret edecek kadar düşük profil biri. Zerrece kıymeti harbiyesi yok bende dostum.bugünün durumlarını ele alıp eskideki isimleri eleştirmemek lazım.
bilemeyiz nasıl süreçler yaşardık ederdik çünkü.
GS camiası içerisindeki her isimle belli bir çizgisi olduğu için bugünleri görüyoruz.
Olamaz yav şu an dünyanın en formda kalecisi herif
asla kişisel seviyeye indirmiyorum ben böyle şeyleri ele alırkenRahmetli Cengiz başkana omuz atıp hakaret edecek kadar düşük profil biri. Zerrece kıymeti harbiyesi yok bende dostum.
Kerem bjk işi salındı şimdi X'e. Yine bize Kerem linçletecekler. Yapı bizlere transfer yaptırmıyor yalanını şişirecekler.
Ederson için hoş olmayan bir yıl
Haber yollayan sensin ağlayan zırlayan fenerle görüşen sensin. Dansöz herif