Transfer Nöbeti #11 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kibarca nau nau demiş hoca

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

%100 bitmeden açıklamıyoruz eski dönemlerden ders almış yönetim

Osuruktan bir Columbus projesi ile para bulacaktı buna kalsak.

bugünün durumlarını ele alıp eskideki isimleri eleştirmemek lazım. böyle bakarsak ikinci başkanımız Metin Öztürk koltuk sevdasıyla geri vites yaparak Dursun Özbek'in listesine dahil etti kendisini ve kadrosundan isimleri sonuçta.

bilemeyiz nasıl süreçler yaşardık ederdik çünkü.

GS camiası içerisindeki her isimle belli bir çizgisi olduğu için bugünleri görüyoruz.

bugünün durumlarını ele alıp eskideki isimleri eleştirmemek lazım.

bilemeyiz nasıl süreçler yaşardık ederdik çünkü.

GS camiası içerisindeki her isimle belli bir çizgisi olduğu için bugünleri görüyoruz.
Rahmetli Cengiz başkana omuz atıp hakaret edecek kadar düşük profil biri. Zerrece kıymeti harbiyesi yok bende dostum.

millot nasıl oyuncu bilmiyorum ama genç oluşuna yükseldim.
hep olmuşlara gidiyoruz. bir tane de genç gelsin.

sane osimen edersonu ayni anda mi indirecekler acaba

Rahmetli Cengiz başkana omuz atıp hakaret edecek kadar düşük profil biri. Zerrece kıymeti harbiyesi yok bende dostum.

asla kişisel seviyeye indirmiyorum ben böyle şeyleri ele alırken

Kulüp belli seviyeye geliyorsa bu içerisindeki herkesi bütün olarak düşünerek bakıyorum.

günü geldi beceremeyenlerde indirildi , günü geldi laf edilende onore edildi.

o terazi hassas bizim camiada.

Kerem bjk işi salındı şimdi X'e. Yine bize Kerem linçletecekler. Yapı bizlere transfer yaptırmıyor yalanını şişirecekler.

Kerem, önümüzdeki 2-3 sezon içinde Türkiye’ye dönerse, bu tam anlamıyla bir ahmaklık göstergesi olur. Madem Avrupa’ya gitmek için bu kadar uğraştın, şimdi neden geri dönüyorsun?

Üstelik seni alacak takım da Beşiktaş… Kaosun ortası. Pas hataların, kötü top kontrolün, sahadaki dalgınlığın zaten ortadaydı. Ne annen ne eşin kalacak; her şeyden şikâyet eden bir karakterinle yurt dışına çıkıp hemen dönmek, zihinsel olarak hiç gelişmediğini gösterir.

Gerçekten, Türk futbolcusunun en büyük sorunu kafa yapısı.

Ederson için hoş olmayan bir yıl

Adi ilk gectigi gun de soyledim top sektirme konusunda muslerayi cok arariz Muslera o konuda dunyada sayilidir.. Edersonun en buyuk eksigi bu maalesef yedigi gollerin cogunda da goruyoruz..
Tabi her kalecinin arti eksisi oluyor keske uygun maliyete alabilsek

Gollum basın toplantısı yapıyor

Arda Turan'da arkasından yapacak mı acep. yabancı takımla türk TD nin bu şekilde buraya gelmesi garip bir duygu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt