Transfer Nöbeti #11 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence bizi soguslemeye calisti karsilik bulamayinca da ortaligi karistirdi.. Acayip mesut ozil vibei aliyorum bu heriften buraya kapagi atip iktidarla da arasini iyi tutardi muhtemelen
Herkese bonservisimi ben halledicem diyip intere hicbir sey söylememiş olması oyun oynadığını gösteriyor. Bence kendisini 35 yaşına kadar garanti altına almak istiyor ve onceligi interle uzatmak. Oradan 10-11 net falan kazanıyormuş, ali delirmedigi muddetce burada o parayı kazanması imkansiz.

Rakiplerin yakaladığı xG‘yi çok merak ediyorum çünkü önemli bir etken
1753270809106.webp

Kim alırsa ligden iş yapar Nelsson bu ligde. Bjk dahil. Bi fb'ye yaramaz.

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

En dış kulvardan tjk koptu geliyor... Bu sene farkı 20 altı tutmak için yeminler edilmiş çok belli.

Donnarumma'nın sağı solu belli olmaz. Kaleci bölgesi takımların kolayca değiştirdiği bir mevki değil. PSG'den yüksek maaş verirsen gelir mi gelir. Ama Osimhen sonrası GS'de para olduğunu sanan menajerler Arap takımlarında yaptığı gibi şantaj olarak bizi de gösteriyor olabilir.

En dış kulvardan tjk koptu geliyor... Bu sene farkı 20 altı tutmak için yeminler edilmiş çok belli.

"Semih varken solda neden Kerem oynuyor" diye yangın yapıp Semih'i paketleyip yerine Kerem'i düşünen ikiyüzlü camia.

Başlıcam kira+opsiyon tekliflerine. Nelsondan da para kazanamayacak isek kapatalım arkadaşım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt