Transfer Nöbeti #11 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerem'in kaptanlık yapıp başka bir büyük takımda oynaması net karaktersizlik olur.

Bizden koşar adım gitti son gün.

İcardi'den utansın az eğer düşünüyorsa bunu.

Yok Fenerbahçe değil Beşiktaş'a giderim ama daha az tepki alırım sanıyorsa yanılır.

Beşiktaş'a gitti diye taraftar 20 yıl Okan Hoca gibi alt yapısından yetişmiş adamı bile kabullenmedi gelene kadar.

Arda'ya yükselenim Beşiktaş dediği için sadece tefe koydu yıllarca.

Yok öyle.

Gwhs00GXIAAU2uu

Keşke Hakanı tanimasaydik uzaktan Davulun sesi hoş geliyordu. Allah korumuş bizi. Topculugunuda o kadar begenirdim vay be ne karaktermis

Hümor bir tarafa , ve tuhaf dünyevi görüşleri de bi tarafa, Kereme sırf ifbli olabilir diye bu kdr bilenmek doğru değil , netçede klübümüze iyi hizmet etmiş biri ve somut bi ifb adımı olmadığı müddetçe herife bu kdr bilenmemek lazım

Adi ilk gectigi gun de soyledim top sektirme konusunda muslerayi cok arariz Muslera o konuda dunyada sayilidir.. Edersonun en buyuk eksigi bu maalesef yedigi gollerin cogunda da goruyoruz..
Tabi her kalecinin arti eksisi oluyor keske uygun maliyete alabilsek

Yıllarca City'de oynayıp süpürücülük konusunda nasıl iyi olmaz bir kaleci? Bence son formsuzluk/isteksizlik ile alakalı bir durumdur o. Geçen yıl pek izlemedim ama sanki önceki yıllarda öyle bir zaafı yoktu gibi geliyor bana...

Adi ilk gectigi gun de soyledim top sektirme konusunda muslerayi cok arariz Muslera o konuda dunyada sayilidir.. Edersonun en buyuk eksigi bu maalesef yedigi gollerin cogunda da goruyoruz..
Tabi her kalecinin arti eksisi oluyor keske uygun maliyete alabilsek
Karşıdan gelen her topu sektiriyor. En iyi özelliği ayakları ve birebirleri gibi gördüm. Hayırlısı olsun.

12 milyona Sevilla’ya göndermediğimiz topçuyu beleşe Samsun’a veriyoruz.

Kerem bjk işi salındı şimdi X'e. Yine bize Kerem linçletecekler. Yapı bizlere transfer yaptırmıyor yalanını şişirecekler.

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
Kerem bizim futbolcumuz

Vazgeçmek lazım bu linçlemek işinden

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt