Transfer Nöbeti #11 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kıl payı kurtulmuşum, 90+ golü gibi sjdjsdjsd
Sezon bitti önümüze bakalım

22200.gif

fbliler 2 gol atınca hemen baslamıslar feyenordu net eleriz demeye

Sol stopere emin bayram alıp stoper royasyonu aşağıdaki şekilde zayıf mı olur?
Ayrıca sağ bek için singo aldığımızı düşünelim

Davidson apo arda emin

Bize net kreatif bir orta saha lazim.

Yunus ve Sane ilk etapta kanatta degerlendirilmeli, zaten oranin oyunculari.

Sara da 10 numara icin biraz düz kaliyor.

Millot‘a riskli gözüyle bakiyordum ama isleyebilirsek ve potansiyelini sahaya yansitabilirse ilac olur bize.

Ilkay da olabilir.

fb Arabistan devine yıldızlar karması takıma karşı show yapıyor arkadaş biz ne zaman böyle futbol oynayacağız. bizde İtalya 3.lig takımından gol yiyelim utanıyorum arkadaş

Bize net kreatif bir orta saha lazim.

Yunus ve Sane ilk etapta kanatta degerlendirilmeli, zaten oranin oyunculari.

Sara da 10 numara icin biraz düz kaliyor.

Millot‘a riskli gözüyle bakiyordum ama isleyebilirsek ve potansiyelini sahaya yansitabilirse ilac olur bize.

Ilkay da olabilir.
bize sadece çok iyi bir sağ bek ve olursa ne olur ne olmaz diyede kaleci lazım başka bir eksiğimiz yok çok şükür

Kaleci (ederson), singo, baska transfere gerek yok. Bi stoper alipta bos yere ardanin önünü kapatmamak lazim. Gerekirse singo stoper oynar. Firsat cikarsa millot olur daha sonra.

kreatif bi os lazım gibi görünüyor
gündo tarzı ne yaptığını bilen pasör bi herif epey fark yaratır

Kante'ye, Fabinho'ya falan ne olmuş Arabistan'da canlı cenazeye dönmüşler.

stoper rotasyonumuz Sanchez, Akanji, Arda ve apo(satamayız) olsun.

FB yıldızlar topluluğunu eze eze yeniyor. Dünya karması gibi takım. Bizim 3 gömlek, Real Madrid'in falan 4-5 gömlek üstünde kadrosu olan rakiple kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyorlar. Sanki amatör takım gibi gösterdiler. Mourinho oyuncularını canavara çevirmiş, hepsi uçuyor, inanılmaz pres yapıyor. Bunlar Feyenoord'u sürklase eder, dağıtır, paçavraya çevirir, silindir gibi ezer. Sonraki turda da Benfica falan önlerinde duramaz. 3'er 3'er atar geçerler. Şampiyonlar Ligi'nde de ilk 8 hiç de öyle zor görünmüyor FB için...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt