Transfer Nöbeti #11 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maignan haberi inşallah doğrudur diyeceğim de onun da bonservisi en az 20 olmalı

orta saha transferi baya sona bırakılacak bu belli

denk gelirse iyi isim ağustos sonu yapılır

Osi olayı artık resmileşsin anksiyete yaratmadan mümkünse

Osimhen'den sonra frene basabiliriz diye düşünüyorum. Kaleci, stoper ve ofansif orta saha transferleri de yabancılardan kurtuldukça yapılır. Kaleciye 8m maaş verilmez Muslera'nın aldığı 2.5a laf ettik burda kaç sene Ederson'un ayaklar muazzam ama kalecilik olarak öyle dünya standartlarında bir adam değil ve düşüşte 8m asla verilmez. Osimhen-İcardi-Sane 3 tane yüksek maaşlı adam yeter diğerleri max 3-4 almalı.

Transfer sezonu çok dinamik bir süreç; Barış, Sara, Sanchez, Yunus, Torreira ya talipler çıkabilir, bambaşka senaryolar konuşabiliriz.

Kaleciyi aldıktan sonra beklemeye alacakmışız gibime geliyor.

Uyuyacaktım ama aklıma köhn , Eren ve jakops falan kim gitsin kim kalsın diyoruz ya.?
Hic biri kalmasin diyorum söyle ki bizi niye sabit bir kadro kurma fikriyle yola çıkıyoriz ki? Futbolcuları biraz parlatıp aldığımız fiyatin üstünde satarak kar eldebiliriz.

Bu transfer döneminde 150m euro fln harcayacağız haberlere göre

Yarin divan ve elder heyeti gunu.

A sınıf bir kaleci alınıp transfer kapansa sesimi çıkarmam açıkçası. Kaleci dışında adı geçen oyunculardansa en çok Bissouma beni heyecanlandırdı. Kanat veya on numaraya düşeş bir isim denk gelmedikçe yıldız getirmeye gerek yok. Rotasyon için eklenecek yerli oyunculara hayır diyemeyiz. Sırf paramız var diye fiyat performans eğrisinin altından oyuncu getirtmeye lüzum yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt