Özkan Erol
Parçalı Üye
- 8 Ağustos 2024
- 3.236
- 2.319
- 473
Ona da here we go yazdırıp caysak ne olur hahhaBjk bizim Jelert'i sormuş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ona da here we go yazdırıp caysak ne olur hahhaBjk bizim Jelert'i sormuş
Renktaş ona hiç şüphe yok. Bu taraftar onu her zaman sahiplenir. Lakin maça gireceği zaman çişim geldi deyip sivisirsan ben burada çalışmıyorum diye şapka takarsan aynı taraftar take off yaparnelsson'u satmak gereksiz. fazla bi bonservis de kazanamayız zaten şu an
10 maç oynasa takıma ilk yazılacak herif olabilir 2 sezon önce olduğu gibi
Olabilir ama osimhenden sonra bidaha trink 20m€ yatirabilcegimiz bi durum yok gibi. Ve daha saranin parasini ödememisken millota gidilecegini sanmiyorum. Ancak satis olacak örnegin sara veya opsiyonlu satmaya razi olacak stuttgart. Zor is bence. Ama stuttgartta inanilmaz derecede satmaya merakli, bu biraz düsündürücü. Belki bu yüzden opsiyon olabilir. Oyuncu baski yapacak sonunda. Ama yinede düsündürücü, stuttgart neden bukadar hevesli.
Renktaş ona hiç şüphe yok. Bu taraftar onu her zaman sahiplenir. Lakin maça gireceği zaman çişim geldi deyip sivisirsan ben burada çalışmıyorum diye şapka takarsan aynı taraftar take off yapar
Aslında güzel fikirOna da here we go yazdırıp caysak ne olur hahha
Nelsonun hikayesi jk maçından itibaren kötü yazılmaya başladı. Kritik hata şok bir skor. Sonra Young boys maçında apokerim ile sahaya iki kilo bıraktı. Mecburen yedeğe çekildi. Okan hoca yine adaletli biri. İlk 11 e attığı ilk maç yanlış hatırlamıyorsam kasimpasa 3 3 luk maç orda da sahaya iki kilo bıraktı. Deplasman 1 1 biten az maçında yediğimiz gol çok amatörce onun hatasıydı. Sanki kafası oyunda değil oyunu okumak da sorun yaşıyor. Yedek olunca kendince triplere girdi sonuç bu. Nelson iki şampiyonlukta çok büyük emeği var. Ama vadesi doldu maalesefbenim hatırladığım, bu herif oynuyordu normal, gayet de istikrarlı bi performansı vardı. geçen sezonun ikinci yarısında gscde defansif tanrı muamalesi gördüğünü hatırlıyorum çünkü
buruk birdenbire kesti bunu, sançez-bardakcı yaptı
bu da moral olarak düştü (haklı olarak)
bu şekilde hatırlıyorum
yanlışım varsa düzeltebilirsin
Yanlış. İyi oynarken Sanchez'i yedek oturttu Nelson ile sezonu bitirdi 2 sene önce. Geçtiğimiz sezon Nelsson kötü başladı haliyle yedek oldu, devre arası zorla gitmek isteyip Roma'ya gitti orada da yedek oldubenim hatırladığım, bu herif oynuyordu normal, gayet de istikrarlı bi performansı vardı. geçen sezonun ikinci yarısında gscde defansif tanrı muamalesi gördüğünü hatırlıyorum çünkü
buruk birdenbire kesti bunu, sançez-bardakcı yaptı
bu da moral olarak düştü (haklı olarak)
bu şekilde hatırlıyorum
yanlışım varsa düzeltebilirsin
Davinson'un ilk geldiği yıl birer aydan 2 defa kas sakatlığı yaşamıştı. O ara Nelson sayesinde kötü geçmedi. Bence satılmaması isabetiydi
En cok iki tanesi satilir, max 10 milyon gelir. Gerisi bedavaya kiralanir, hatta bazilarinin yillik ucretlerinin bir bolumunude biz veririz.Nelsson 6
Frankowski 5
Zaniolo 7
Jelert 5
Cuesta 3
Köhn 4
Yusuf 3
Ahmet 3
Toplam 36 milyon. Sunu yapmak cok mu zor yav
Olabilir ama osimhenden sonra bidaha trink 20m€ yatirabilcegimiz bi durum yok gibi. Ve daha saranin parasini ödememisken millota gidilecegini sanmiyorum. Ancak satis olacak örnegin sara veya opsiyonlu satmaya razi olacak stuttgart. Zor is bence. Ama stuttgartta inanilmaz derecede satmaya merakli, bu biraz düsündürücü. Belki bu yüzden opsiyon olabilir. Oyuncu baski yapacak sonunda. Ama yinede düsündürücü, stuttgart neden bukadar hevesli.
Senin dediğin geçen yaz mı? 2024 yazıEvet işte o bizim şans oldu, Davinson o ara sakatlanmasa Nelsson müzmin yedek olacaktı. Bu sakatlık sayesinde Nelsson o sezon da hayli maç 11 oynadı ve değeri düşmedi. Ama sonuç olarak artık elimizde Davinson-Apokerim ikilisi varken artık sonraki yaz satacaktık. Çünkü Okan Hoca'nın daha ilk sezondan bile oyun stiline tam uymadığından çok da bayılmadığı muhabbetleri oluyordu. Yedek kalacağı belliydi yani ve yedek kalırsa değerinin düşeceği açıktı. Elbette yerine yedek olabilecek doğru bir genç stoper falan da bulacaktık.
Senin dediğin geçen yaz mı? 2024 yazı
Benim hatırladığım Sevilla teklifi 2023 yazında geldi
Iyide büyük paralara woltemadeyi bile satmadilar bayerne. Burda gercekten cok hevesliler cikan haberlere göre. Neyse ben yinede bu transferin gerceklesecegini düsünmüyorum bunuda hocanin verdigi röportaja bagliyorum. Kaleciden sonra savunmaya stoper oynayabilen sag bek takviyesiyle kapatirlar gibime geliyor.Stuttgart hevesli mi bilmiyorum. Elbette çok heveslilerse biraz düşündürücü ve bunun sebepleri mutlaka araştırılmalı, ama ille de oyuncudan hiç memnun olmadıkları ve o yüzden göndermeye çalıştıkları anlamına da gelmez. Ekonomik sebepler olabilir, altyapıdan oraya monte edebilecekleri biri çıkmış olabilir veya altyapı olması şart değil, genç bir oyuncu almışlardır falan filan.
Ancak büyük ihtimalle asıl sebep Millot Avrupa'da bile olmayan bir takımdan ayrılmak istiyordur ve bunu bildirmiştir. Stuttgart da mutsuz olursa aynı seviyede oynayamaz ve değeri düşer diye satmaya sıcaklardır. Hatta tamam bu sezon teklif gelirse satarız ama çok da açık etmeyelim falan demişlerdir oyuncuya. Sonuçta şampiyonluk kovalayan ya da olmazsa olmaz büyük hedefleri olan olan bir takım değil Stuttgart.
Bence singoya 5m€ verip opsiyonla aliriz sonra transferi kapatiriz.Eksik cevap vermişim, ben de kaleci falan da aldıktan sonra öyle 20m falan daha çıkabileceğimizi sanmıyorum bir oyuncuya.
O konuda itirazım yok ama gördük işte. Yedek olarak da Cuesta geldiBilmiyorum, ben zaten Sevilla teklifiyle alakalı yazmadım. Davinson'un geldiği yazdan sonraki yaz satacaktık. Davinson transferin son günü gelmeseydi o yaz da satıp başka bir yedek alabilirdik ama o olamazdı. Sonraki yaz yedek kalacağını bilirken 18'lik teklif bulamasan bile bulabildiğin en iyi teklife satacaktın. Çünkü yedek kalacaktı yani.
Yanlış. İyi oynarken Sanchez'i yedek oturttu Nelson ile sezonu bitirdi 2 sene önce. Geçtiğimiz sezon Nelsson kötü başladı haliyle yedek oldu, devre arası zorla gitmek isteyip Roma'ya gitti orada da yedek oldu