Transfer Nöbeti #11 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Iyide büyük paralara woltemadeyi bile satmadilar bayerne. Burda gercekten cok hevesliler cikan haberlere göre. Neyse ben yinede bu transferin gerceklesecegini düsünmüyorum bunuda hocanin verdigi röportaja bagliyorum. Kaleciden sonra savunmaya stoper oynayabilen sag bek takviyesiyle kapatirlar gibime geliyor.

Woltemade belki ayrılmak istememiştir. Belki Alman olduğu için o kadar ayrılmaya hevesli değildir, Alman milli takımına girmek için ille CL'de oynamayı falan gerekli görmüyordur, ligde kendimi göstersem yeter diyordur. Belki onun alternatifini bulamamışlardır. Ya da sadece iki yıldızı aynı anda kaybetmek istememişledir, daha çok ayrılmak isteyeni önceliklemişlerdir.

sançez mart-nisan gibi sakatlanmıştı bikaç maç oynamadı onu hatırlıyorum, bi de devre arası gibi sakattı aynı sezon. nelsson o dönem her maç oynuyordu baya da iyiydi

geçtiğimiz sezon ne oynadığını hiç hatırlamıyorum, hiç oynamamış gibi geliyor. 11 maça çıkmış
Doğru hatırlıyorsun hatta galiba ilki Alanya maçında oldu. Sonra şubat gibi yine gitti. 2 defa kas sakatlığı yaşadı.

Woltemade belki ayrılmak istememiştir. Belki Alman olduğu için o kadar ayrılmaya hevesli değildir, Alman milli takımına girmek için ille CL'de oynamayı falan gerekli görmüyordur, ligde kendimi göstersem yeter diyordur. Belki onun alternatifini bulamamışlardır. Ya da sadece iki yıldızı aynı anda kaybetmek istememişledir, daha çok ayrılmak isteyeni önceliklemişlerdir.
Woltemade bayerni nasil istemez. Stuttgart daha fazla para kazanmak istiyor. Bayern zaten teklifini revize etmis.

O konuda itirazım yok ama gördük işte. Yedek olarak da Cuesta geldi

Nasıl becerdiler o saçmalığı anlamak mümkün değil. Biraz devre arası piyasası etkisi de oldu tabi...

Ama yani "nasılsa düzgün rotasyon stoperi almayı beceremeyiz" diye 18m'u beğenmediğimiz Nelsson'u yedek bırakıp 3'te 1 değerine düşürelim demek de doğru değil. Hatta Nelsson'u planlı şekilde zamanında satsak belki işte devre arası alelacele stoper alıcaz diye Cuesta'lara kadar düşmezdik.

Nasıl becerdiler o saçmalığı anlamak mümkün değil. Biraz devre arası piyasası etkisi de oldu tabi...

Ama yani "nasılsa düzgün rotasyon stoperi almayı beceremeyiz" diye 18m'u beğenmediğimiz Nelsson'u yedek bırakıp 3'te 1 değerine düşürelim demek de doğru değil. Hatta Nelsson'u planlı şekilde zamanında satsak belki işte devre arası alelacele stoper alıcaz diye Cuesta'lara kadar düşmezdik.
Yaw ilk defa taraftarın %100'ü itiraz etti ama yine aldılar.
Bir ara Başak'in stoperinin ismi geçmişti. Belki onu 8 milyona verirlerdi

Woltemade bayerni nasil istemez. Stuttgart daha fazla para kazanmak istiyor. Bayern zaten teklifini revize etmis.

Bayern'i istememek demedim. Daha teklif falan yokken "bu yaz ayrılmak istiyorum" gibi bir talebi olmamıştır dedim. Bayern'den teklif gelince de oyuncuya "senin için planladığımız değere ulaşırsa satarız, altına satmayız" demişlerdir.

Bir de bu Millot'un serbest kalma maddesi var yani. O yüzden zaten büyük para kazanamayacaklar ondan, gitmek istiyorsa bu sene satalım da önümüze bakalım demek daha kolay ve daha mantıklı.

Yaw ilk defa taraftarın %100'ü itiraz etti ama yine aldılar.
Bir ara Başak'in stoperinin ismi geçmişti. Belki onu 8 milyona verirlerdi

Hayatımda gördüğüm en bile bile lades transfer hatası olabilir cidden. Adamın videolarında bile meymenet yoktu.

Bugün Milan Arsenal maçında Dudu mu Dutu mu diye biri vardı. Tam kasap havası vardı

Hayatımda gördüğüm en bile bile lades transfer hatası olabilir cidden. Adamın videolarında bile meymenet yoktu.
hatipson dışında savunan çıkmadı Okan hoca bile adını anamıyor cuestanın. Hatipsonun icraatı olduğu buradan belli Dursun bunu nasıl hala kovmadı hayret.

Kicker‘a göre Millot‘un cikis maddesi Agustos‘un icinde bitiyormus. Agustos‘un kaci oldugunu yazmamislar ama.

GS su an Osimhen ve Ederson transferlerine odaklanmis durumda, Millot icin acele etmiyorlar diye yazmislar.

sançez mart-nisan gibi sakatlanmıştı bikaç maç oynamadı onu hatırlıyorum, bi de devre arası gibi sakattı aynı sezon. nelsson o dönem her maç oynuyordu baya da iyiydi

geçtiğimiz sezon ne oynadığını hiç hatırlamıyorum, hiç oynamamış gibi geliyor. 11 maça çıkmış
Değildi sakat dendi. Hatta röportajdan sonra kim sakat diye gerildi bi kere

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt