Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.701
- 66.790
- 5.003
Bu gs bize ekonomiyi de,bankacılığı da, italyancayı da,arapçayı da ... herşeyi öğretti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu gs bize ekonomiyi de,bankacılığı da, italyancayı da,arapçayı da ... herşeyi öğretti
ICOSSA yazdırCL orijinal reklamsız maç formasını bekliyorum ben
Icardi, Sane, Osimhen üçlüsünden birinin ismini yazdıracağım henüz karar veremedim
hocam kolay değil.Bu gs bize ekonomiyi de,bankacılığı da, italyancayı da,arapçayı da ... herşeyi öğretti
. Önumuzdeki hafta baska bi sorun cikar ondan sonraki haftaya sarkar
CL orijinal reklamsız maç formasını bekliyorum ben
Icardi, Sane, Osimhen üçlüsünden birinin ismini yazdıracağım henüz karar veremedim
Zaten kolay olmadı da haftalardır sürüyor zaten ama artık işin b.ku çıkmak üzere. Biraz ağırdan alıyoruzhocam kolay değil.
75 M euroluk trasnfer diyoruz - süreç uzadıkça ve osi geçen sene bizde olduğu için ne kadar masif bir ekonomik olay olduğunun tam farkında değiliz.
kolay olmasını beklemek biraz saflık.
konuşmasını yapmak ayrı birşey - bankalar onlar bunlar TR ortamında aksiyona dönüştürmek bambaşka bir şey olarak bakıyorum yav.Zaten kolay olmadı da haftalardır sürüyor zaten ama artık işin b.ku çıkmak üzere. Biraz ağırdan alıyoruz
Dünya tarihinde ilk kez transfer yapılmıyor ki, ben prosedürlerin bukadar sürdüğü transfer hatırlamıyorum avrupa futbolunda. Varsa da nadirdirkonuşmasını yapmak ayrı birşey - bankalar onlar bunlar TR ortamında aksiyona dönüştürmek bambaşka bir şey olarak bakıyorum yav.
here we go duyalı kaç gün oldu - BB çıkışı kaç gün oldu - SPK kaç günoldu .
olay sadece Osi parası da değil hani yönetimsel olarak - biraz emtapi yapmıyor değilim.
haftasonuna kadar sabretmekte fayda var.
ben Napoli'nin onay vermesiyle alakalı diye biliyorum - para konusu hafta sonrasında da işleyebilir garantisi olunca sanki.Parayı alana kadar 7-8 gün geçiyor herhalde uzlaşı olunca da haftaya kalır bu iş Salı-Çarşamba gibi biter daha burası hallolmadıysa.
Ben burayı geçtik sanıyordum.