Transfer Nöbeti #11 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zamaninda misimovici leasing mantigi ile mi ne transfer etmistik

o dönem kimse tam olarak nasil bir sey oldugunu anlamamisti

bu sene de banka taminati olayini iyice en ayrintisina kadar ögrendik

Bu gs bize ekonomiyi de,bankacılığı da, italyancayı da,arapçayı da ... herşeyi öğretti
hocam kolay değil.

75 M euroluk trasnfer diyoruz - süreç uzadıkça ve osi geçen sene bizde olduğu için ne kadar masif bir ekonomik olay olduğunun tam farkında değiliz.

kolay olmasını beklemek biraz saflık.

Haluk Yürekli: Şu an Napoli- GS bankacıları akreditifi hazırlıyor. Bu tamamlandığında resmi imza gelecek. Hafta başına da kalabilir.

Yahu kaleci ihtiyacı 1 yıldır bilinen bir mevzu.. Ligin başlamasına 2 hafta kaldı, hala ortada yok..

Allah korusun Günay a antranman da bir şey oldu ne yapılacak?

Kasanda milyon Euro'lar da olsa, Osimhen'i de alsan kafa yine aynı kafa..

Bu nasıl bir amatörlükdür?

hocam kolay değil.

75 M euroluk trasnfer diyoruz - süreç uzadıkça ve osi geçen sene bizde olduğu için ne kadar masif bir ekonomik olay olduğunun tam farkında değiliz.

kolay olmasını beklemek biraz saflık.
Zaten kolay olmadı da haftalardır sürüyor zaten ama artık işin b.ku çıkmak üzere. Biraz ağırdan alıyoruz

Anlaşmanın hala sözlü olması can sıkıcı endişe vericidir ıslak imza derhal atılmalıdır süreci hızlandırın kaç milyon euroluk anlaşma bu öncelik versinler ulan

Valla storeda göremedim - dün Günay'ın üzerindeki turuncu kaleci formasını yakından görmek isterim. rengi vs aşırı beğendim - uzun kollu bir forma olması furbolcu değil kendi zevkime göre isim yazdırabileceğim bir forma olarak aklımda.

Osimhen için limitli sayıda denen forma 10k olacakmış dedikodusu var - bu forma saha içi forma kalitesinde mi olacak yoksa full polibilmemne denen kumaştan dandik bir şeye para istemek mi oalcak bekliyorum.

formalarda da hepsinin çıkmasını bekleyeceği - hem şu TFF nin font işi belli olsun , hem avrupa fontumuz aynı mı değil mi diye görmek adına.

Zaten kolay olmadı da haftalardır sürüyor zaten ama artık işin b.ku çıkmak üzere. Biraz ağırdan alıyoruz
konuşmasını yapmak ayrı birşey - bankalar onlar bunlar TR ortamında aksiyona dönüştürmek bambaşka bir şey olarak bakıyorum yav.

here we go duyalı kaç gün oldu - BB çıkışı kaç gün oldu - SPK kaç gün oldu , bir yandan Nivak florya peşinatı geliyor falan.

olay sadece Osi parası da değil hani yönetimsel olarak - biraz emtapi yapmıyor değilim.

haftasonuna kadar sabretmekte fayda var.

ben burada bunu 1 ay önce yazdim

osimeni 75 milyona kamp yememis sekilde alacagiz diye

form tuttu falan derken afrika kupasina gidecek

konuşmasını yapmak ayrı birşey - bankalar onlar bunlar TR ortamında aksiyona dönüştürmek bambaşka bir şey olarak bakıyorum yav.

here we go duyalı kaç gün oldu - BB çıkışı kaç gün oldu - SPK kaç günoldu .

olay sadece Osi parası da değil hani yönetimsel olarak - biraz emtapi yapmıyor değilim.

haftasonuna kadar sabretmekte fayda var.
Dünya tarihinde ilk kez transfer yapılmıyor ki, ben prosedürlerin bukadar sürdüğü transfer hatırlamıyorum avrupa futbolunda. Varsa da nadirdir

Parayı alana kadar 7-8 gün geçiyor herhalde uzlaşı olunca da haftaya kalır bu iş Salı-Çarşamba gibi biter daha burası hallolmadıysa.

Ben burayı geçtik sanıyordum.
ben Napoli'nin onay vermesiyle alakalı diye biliyorum - para konusu hafta sonrasında da işleyebilir garantisi olunca sanki.

o kadar bilgim yok - sonuçta "hayırlı olsun" demiyorsun imzalanan edilen şeyler işi bitirmeye yeterlidir heralde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt