Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.701
- 66.790
- 5.003
Ben anlamadım ki, teminat işi uzun sürüyor dediler o da pazar günü hallolmuştu zatenBankalar arası prosedür işliyormuş bankaları bekliyoruz. Hızlandırılamaz mı acaba bu süreç?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben anlamadım ki, teminat işi uzun sürüyor dediler o da pazar günü hallolmuştu zatenBankalar arası prosedür işliyormuş bankaları bekliyoruz. Hızlandırılamaz mı acaba bu süreç?
Osimhen'de bence ıslak imza gelir gelmez Kap olur başka bir şey olur ama bir işaret gelir gibi.Bence osimhen yola çıkar kap ondan sonra gelir. Genelde öyle oluyor bildiğim kadarıyla
Açıklayıp ceza mı alalım istiyorsunDivanda da aciklamazsa osimhen isi patladi deri,
Fener Miha Zajc’ın transfer taksidi olan 850 bin Euro’yu yanlışlıkla oyuncunun kulübü yerine bir araç kiralama şirketine göndermişti.bizim yönetim parayı da yanlış ibana atıp tam tüy dikmez umarım osimhen transferinde
Haluk'un kaynak iyi oda bu akreditif işleri iki tarafın bankacıları tarafından hazırlanıyor belgeler gidip geliyor diyor. Salim Manav daha hafta başında sanırım Cuma günü ıslak imza demişti bakalım umarım cumaya yetişir de pazartesine falan kalmaz.Ben anlamadım ki, teminat işi uzun sürüyor dediler o da pazar günü hallolmuştu zaten
O nu da cebinden ödesin taraftara özür olarakAçıklayıp ceza mı alalım istiyorsun
İlginçO nu da cebinden ödesin taraftara özür olarak
Haluk da akreditif mevzusu var yetişmezse haftaya kalır dediHaluk'un kaynak iyi oda bu akreditif işleri iki tarafın bankacıları tarafından hazırlanıyor belgeler gidip geliyor diyor. Salim Manav daha hafta başında sanırım Cuma günü ıslak imza demişti bakalım umarım cumaya yetişir de pazartesine falan kalmaz.
Parayı vadelide değerlendiriyor sanırım bizimkiler.Pazartesi, Salı'ya sarkabilir diyor Haluk
Perşembe günümüz de zehir oldu olacak gibieyvah eyvah
para gitmis. teminatin hazirlanmasiyla ugrasiyorlarmis.Parayı vadelide değerlendiriyor sanırım bizimkiler.
Eyüp abi, bu banka işlemlerine zannediyorum bugün başlanmamıştır. Çünkü anlaşmalar totalde tamam diye iki-üç gün önce duyduk. Cuma veya Pazartesi açıklama gelir desem yanlış bir tahmin olmaz sanırım, değil mi?Kısaca özetlemek gerekirse;
İstenilen teminat mektubu tutarı (40 milyon Euro nun peşin ödeneceği varsayımı altında) 35 milyon Euro olacaktır..
Teminat mektubunu alacağımız banka, İtalya da yerleşik muhabir banka ile iletişime geçip bu banka nezdindeki kendi limitlerini kullanarak bu tutarda bir kontrgaranti düzenlenmesini talep edecek..
Bankaların yurt dışı işlemleri ile ilgili olarak sürekli yaptıkları, alışık oldukları bir işlem.. Dolayısı ile yabancı değiller... Taş çatlasın 1 - 2 gün bilemedin, istisnai durumlarda 1 hafta sürer..
Buradaki asıl sıkıntı, teminat mektubunu almamızı sağlayacak 35 milyon Euro tutarında kredinin tahsis edilmesi olabilirdi.. Ancak o sıkıntı aşılmış gibi görünüyor..
ts'yi adamdan saymamisDursun başkan bb'den ilk biz çıktık dedi de ts de çıkmamış mıydı bb'den