Transfer Nöbeti #11 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bizim yönetim parayı da yanlış ibana atıp tam tüy dikmez umarım osimhen transferinde
Fener Miha Zajc’ın transfer taksidi olan 850 bin Euro’yu yanlışlıkla oyuncunun kulübü yerine bir araç kiralama şirketine göndermişti.
Ama bizimkiler okumuş adamlar öyle bir salaklık yapmazlar.

Ben anlamadım ki, teminat işi uzun sürüyor dediler o da pazar günü hallolmuştu zaten
Haluk'un kaynak iyi oda bu akreditif işleri iki tarafın bankacıları tarafından hazırlanıyor belgeler gidip geliyor diyor. Salim Manav daha hafta başında sanırım Cuma günü ıslak imza demişti bakalım umarım cumaya yetişir de pazartesine falan kalmaz.

Bizim iyi kötü bir kalecimiz var ama bizim vasat bir sagbekimiz bile yok

Haluk'un kaynak iyi oda bu akreditif işleri iki tarafın bankacıları tarafından hazırlanıyor belgeler gidip geliyor diyor. Salim Manav daha hafta başında sanırım Cuma günü ıslak imza demişti bakalım umarım cumaya yetişir de pazartesine falan kalmaz.
Haluk da akreditif mevzusu var yetişmezse haftaya kalır dedi

Kısaca özetlemek gerekirse;

İstenilen teminat mektubu tutarı (40 milyon Euro nun peşin ödeneceği varsayımı altında) 35 milyon Euro olacaktır..

Teminat mektubunu alacağımız banka, İtalya da yerleşik muhabir banka ile iletişime geçip bu banka nezdindeki kendi limitlerini kullanarak bu tutarda bir kontrgaranti düzenlenmesini talep edecek..

Bankaların yurt dışı işlemleri ile ilgili olarak sürekli yaptıkları, alışık oldukları bir işlem.. Dolayısı ile yabancı değiller... Taş çatlasın 1 - 2 gün bilemedin, istisnai durumlarda 1 hafta sürer..

Buradaki asıl sıkıntı, teminat mektubunu almamızı sağlayacak 35 milyon Euro tutarında kredinin tahsis edilmesi olabilirdi.. Ancak o sıkıntı aşılmış gibi görünüyor..
Eyüp abi, bu banka işlemlerine zannediyorum bugün başlanmamıştır. Çünkü anlaşmalar totalde tamam diye iki-üç gün önce duyduk. Cuma veya Pazartesi açıklama gelir desem yanlış bir tahmin olmaz sanırım, değil mi?

Perşembe günümüz de zehir oldu olacak gibi
sende mi :(

dafuq.gif
Poison.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt