Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 42.228
- 36.720
- 3.798
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ekinim peki sözleşme imzalanana kadar paranın faizini Napoli bonservisten düşecek mi? Bu konuda bizi aydınlatırsan tahvilim vadeli hesabım mali müşavirimpara gitmis. teminatin hazirlanmasiyla ugrasiyorlarmis.
BB'den çıkmak şart diye ilk biz dile getirdik o zaman buna yanlış diyenler sonra dediğimize geldiler demeye çalıştı. Orada planlanandan 1 yıl geç çıktık diyemiyor tabi.Dursun başkan bb'den ilk biz çıktık dedi de ts de çıkmamış mıydı bb'den
hocanın proğrama hazırlık:
Proğram yazarken g harfinden ne istedin kral
Hoş bir kullanım takdir ettimNoldu ki president
Hoş bir kullanım takdir ettim
Eyüp abi, bu banka işlemlerine zannediyorum bugün başlanmamıştır. Çünkü anlaşmalar totalde tamam diye iki-üç gün önce duyduk. Cuma veya Pazartesi açıklama gelir desem yanlış bir tahmin olmaz sanırım, değil mi?
Ozanım yanlış anladıysam düzelt ama yumuşak G'ye pozitifsin olarak algıladımHoş bir kullanım takdir ettim
Bence tamamiyle popülist davranıyorValla yüzyüze tanıştığım beraber maça gittiğim birisiydi, geldiği nokta beni de şaşırtıyor ama böyle bir haberi niye kasıtlı yalan yapasın.
Enesim kimi koyarsan o kişi gidiyor mu, eğer öyleyse Cuesta doğru tercih ardından da lütfen FrankowskiDeğiştirdim fotoyu ne kaybedebiliriz ki?