Transfer Nöbeti #11 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eyüp abi, bu banka işlemlerine zannediyorum bugün başlanmamıştır. Çünkü anlaşmalar totalde tamam diye iki-üç gün önce duyduk. Cuma veya Pazartesi açıklama gelir desem yanlış bir tahmin olmaz sanırım, değil mi?

Kardeşim, 75 milyon Euro luk, büyük meblağlı bir işlem yapıyoruz.. Karşımızdaki muhatap ise bizim hülle yapacağımızı düşünen bir zihniyet.. Kolay bir süreç olmayacağı en başından beri biliniyordu ve Napoli tarafı işi iyice uzattı..

Sürecin en başından beri benim görüşüm, bu işin zaman alacağı ama sonunda Osimhenin bizim oyuncumuz olacağı yönündeydi.. Önceki mesajlarımda da hep sabredilmesi gerektiğini belirttim..

Cuma ya da Pazartesi olur mu bilemiyorum.. Bugün yazdığım bir mesaj da, bir virgül yüzünden dahi teminat mektubunun iade edilebileceğinden, yeniden düzenlenmesinin istenebileceğinden bahsettim.. Belki 1 - 2 gün daha gecikir ama Osimhen artık bizim futbolcumuz diye düşünüyorum..

Valla yüzyüze tanıştığım beraber maça gittiğim birisiydi, geldiği nokta beni de şaşırtıyor ama böyle bir haberi niye kasıtlı yalan yapasın.
Bence tamamiyle popülist davranıyor

Sonuçta artık medyatik bir kişilik ve reytingvari haberler onun için önemli

Bu arada bu söylediğim yalnızca Karakullukçu için değil diğerleri içinde geçerli

Tek endişeleri var; verecekleri içeriğin doğruluğunu, etiğini vesaire tartmadan bir an evvel verebilmek

Hatta biraz daha ileri gideyim ve şeytanın avukatlığını yapayım

Karakullukçu bence kullanışlı bir aparat

Now'daki programa da bilinçli olarak seçildi diye düşünüyorum

Amaç her zamanki gibi denizi bulandırmak

Ne de olsa başımızda bu alanda hakkımızı savunan bir yönetim yok

1753355304417.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt