Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
5 yıllığı toptan sattılarLoca'dan nereye kalıyor 110 milyon avro yav.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
5 yıllığı toptan sattılarLoca'dan nereye kalıyor 110 milyon avro yav.
Haluk'un haberlere göre gerekli teminat(akradetif) belge işlemleri bitmiş ve Napoli'ye sunulmuş yani artık Napoli'nin ıslak imzayı atması kaldı o da bu akşam olabilir herhalde yada yarın olur.yine ıslak imzalara ve yarınlara kaldık
Bütçe toplantısında projeksiyon varsa oradan da çıkabilir. Ben de 65 diye biliyorum maç günü bilet gelirleri hariç.80 falan stat geliri benim bildiğim, aslında satışa çıkanları toplayıp çarpsak hesaplarız, hepsi satıldı malum
Geçen sene bütçe için bazıları 2 yıllık falan peşin fiyatına eski fiyatından satıldı ama yenilemeyenlerden boşalan localar oldu onlarla birliktedir.Locaları devre arası satmadık mı zaten 2-3 senelik
Şu an ekstra gelir var mı
Yine de 110 Milyon avro etmiyor işte221 loca var. 60 bin dolar dan başlıyor tanesi. 200 bin dolara kiralanan var. Yıllık 13 milyon dolar civarı bir loca geliri var sanırım.
Ara katlara da led asıldı reklam geliri de artacak.

Lig başlayacak. Kalecimiz yok. Şu durum rezilliğin daniskasıdır. Dursun ve saz ekibi derhal istifa etmelidir.
Reis 221 loca 60 bin dolardan 13 milyon dolar gelir getirir. 5 sene desek buna 75 milyon dolar yapar. Yine de ütopik bir rakam yani.Kombine fiyatlarına baktım; € bazında %60 zamlanmış sanırım. Doğru olabilir 110 milyon € @Levent Kolpgün
Abi stadyum içi reklam geliri, işletme kirası vs derken 80 civarı olabilesi var da stadyum geliri olarak atmasyon olabilir evet. Belki İsim hakkını falan da katmıştır stadyum zaten diye.Yine de 110 Milyon avro etmiyor işte![]()
Bravo rengim.Lig başlayacak. Kalecimiz yok. Şu durum rezilliğin daniskasıdır. Dursun ve saz ekibi derhal istifa etmelidir.
Localar 60 bin dolar eski fiyatta olabilir bir de vip var ortalama 300 bin TL'ye satılan. 5000 vip olsa o da 1.5 milyar TL eder aşağı yukarı o da 35-37 milyon dolar civarı sanırım.221 loca var. 60 bin dolar dan başlıyor tanesi. 200 bin dolara kiralanan var. Yıllık 13 milyon dolar civarı bir loca geliri var sanırım.
Ara katlara da led asıldı reklam geliri de artacak.
şu kadro geçen sene kurulsa alabilirdikbence de böyle bir şey olmalı, aynı şey konferans için de geçerli.
Bu sayede daha zevkli maçlar olur.
Yok 80 ya, en azından projeksiyon öyleydi.Bütçe toplantısında projeksiyon varsa oradan da çıkabilir. Ben de 65 diye biliyorum maç günü bilet gelirleri hariç.
5 yıl satmaya hakkı var mı?5 yıllığı toptan sattılar