Transfer Nöbeti #11 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Napoli başkanı espresso kahvesini içip Siesta yaptıktan sonra umuyorum imzalayacak artık.

Alisson - 14 milyon €
Kevin - 12 milyon €

Jelert
Frankowski
Ahmet Kutucu

İyi mi yönetiliyoruz ???????

Kerem'i çok sever(dim).

Ama geçen sezon gidiş biçimi ne olursa olsun kaptanı olduğun takım için çok yanlıştı.

Duygusal olarak zaten kuvvetli değilsin onu biliyoruz. Hadi buraya kadar eyvallah.

Ama kaçar adım gidip, sonrasında da 1 sene sonra kötü de sezon geçirmemişken evlendiğin için ülkeye başka camiaya dönemezsin.

Galatasaray kaptanlığı yapmış, seni sen yapmış bir kulübe bunu yapamazsın.

Alındığın şeylerde haklı dahi olsan o kuruma yapamazsın bunu ya.

Bu işin Beşiktaş'ı, Fener'i, Trabzonspor'u yok.

Gittikten sonra bile gol atınca aslanım dediğin Yunus'un, senin her adımda yanında olan büyücüm diyen İcardi'nin, seni bu kulübe getiren Fatih Hoca'nın, ve kaptan yapan Okan Hoca'nın (ona da gerçi sallayacak gibi konuştu ama neyse) yüzüne nasıl bakacaksın abi.

Bazı şeyler para ile de ölçülemez. Avrupa'yı çok istiyordun hayalim dedin ve gittin. Hem de ederinin altına son gün seni gönderdik istiyorsun diye.

Emre B. gibi ihanet et diye miydi onca yaşananlar?

Beşiktaş’ın yarısı Benfica’nın göndermek isteyip gönderdiği oyunculardan oluşuyor.

İyiler Avrupa’ya gidiyor, ona gidemeyen Tjkye gibi bir düzen var.

Dün 5 tane Benficadan gelmeyle oynadılar.
Benfica tüm çöplerini bunlara çakıyor bunlar da benfica’yı kazıkladık diye dalga geçiyor.. benficanın oyuncu satma konusunda kaşarlığı ile mücadele edecek en fazla 2-3 takım vardır dünya üzerinde

1000130312.webp

Kerem bjkye gelsin de mac başına 70 top kaybını veyahut topu kale dibinden uzaya dikislerini izleyip gülelim.

iyi olmus

Juventus gelisimi icin daha iyi bence

2-3 sene sonra gitsin

Bu Serdar Adalı'nın yanlışsam düzeltin tek olayı zaten galiba Portekiz bağlantısı.

Almeida
Manuel Fernandes

vs onları da getiren adam değil miydi 2010'larda.

Oralarda kesin bunun bir şeyleri var ve bence çok da masum değil. Al gülüm ver gülüm yapıyorlar.

Jorge Mendes-Ahmet Bulut üzerinden gidiyorlar sürekli.

Orası dışında daha transfer yaptığını görmedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt