Yener Bardan
Ulubatlı Souness
- 25 Mart 2010
- 34.180
- 9.250
- 2.018
Icardi buranın patronu benim mesajı vermiştakıma bak yav rüya gibi
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Icardi buranın patronu benim mesajı vermiştakıma bak yav rüya gibi
osi yok, bunu kaptirdik ISTIFA EDIN LAN BERECIKSIZLER
Kerem avrupaya gitmek değil net olarak galatasaraydan kaçmak için benficaya gitmiş derim eğer 1 sene sonra bjkye dönüyorsa. Keşke sonraki transferden pay falan koysaydık buna.Beşiktaş, Kerem Aktürkoğlu için Benfica'ya bonuslarla birlikte 25 M€ teklif etti. (Pedro Almeida)
yönetim yine kötü sağ bek, sol stoper, 10 numara ve kaleci bulursa sınıfta kaldı derim.
Sane ve osimhen parayı basıp alıyorsun, evet başarılı. Fakat diğer mevkilere de doğru paraya iyi oyuncu gelmeli.
Örnek olarak Singo, millot, pavlovic, lammens doğru isimler.
Sezon biter bitmezYonetim nasil sinifta kalmis yaw sene sonu deseler ki temmuz sonunda Osimhen ve Sane GS formasi giyecek takla atardiniz sevincten ..
Simariklik yapiyorsunuz bu kulubun adam gibi transfer donemi gecirdigi gorulmus mu tarihinde kim gelirse gelsin hep son gune kaldi..
Boşal Sevgili Okan Boşal içimizdeki irini ,daha ne varsa çıkart.Şu sıcak transfersiz günlerde rahatlatıyor böyle yazılar ruhumuzu yelpazeliyorBen artık Galatasaray'lı bir TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU BAŞKANI istiyorum.
Şunların 5 yıldız geyiğini, futbol teröristliğini filan kökünden kurutsun bitirsin!
Dingil Moronyosu bizim hocaya saldırıyo ceza bile çekmedi lale!!
Nedir lan bu yıllarca Tüpçüsü, Trabzon Öküzü, Şike gizleyici Acıbademcisi, Futboldan anlamayan Büyükekşisi..
T Temmuzun ortasında osimhen sane getirip +bbden çıktı ama sınıfta kaldı ha. Neden Kocaelispora karşı Günay izleyeceksin diye miYönetim sinifta kalmistir
14 gün sonra lig basliyor forvet indiremediler barışla çıkacaz
Topcu bile satamadılar daha
Ağustos geldi yeni başlıyorlar
Geçen sene çöplere 50m Euro verdik onlar daha maliyetliydi. Başkan çıkıp desen osi aldık artık para harcamayacağız diye kabul ederimR.tas basimizda Perez yok yaw burasi Turkiye yonetimde gelebilecek adamlar az bucuk belli gecmisteki baskanlar da ortada..Bugun en sevilen yoneticimiz Erden Timurun bile bir suru hatali transferi var..
Osimhene 80 milyon verip ustune 25 milyonluk singo millot falan gelirse millet yururken tasaklarini oper baskanin ..
Hayal kurmayin bence maliyetli transfer yapilmaz artik
Sezon biter bitmez
Kaleci ve Mertens yerine oyuncu alınmalıydı.
Hadi Sane hücumcu diye sayıyorum onu Ağustos geldi kaleci belli değil sakat olmayan forveti yok takımın.
2 yıldır alınmayan uğruna 2 defa Avrupa’dan elendiğimiz (sözde o dönem BB’den çıkmak içindi Boey sonrası kimseyi almamak) sağ beke ise değinmiyorum.
Gidip oraya 2 tane saçma transfer yapıldı sonra. BB’den de ancak yeni çıkabildik.
Yönetim başarısız değil çok başarısız.
Erden Timur’un kurduğu takım
Gardi
Ve
Kavukçu (bu bedelliyi o yapmış planlamış)
Olmasa şu an o şampiyonluklar da yoktu.
Burası Galatasaray.
o zaman 300 binlik jelert ,250 binlik cuesta nasıl bu paralara geldi/getirildi hadi onuda tartışalım.Bu paralara 10 tane Arda alınsaydı takım kurardın.Jelert parasına yeminle 10 tane sağbek alınırdı altliglerden.Sezon biter bitmez
Kaleci ve Mertens yerine oyuncu alınmalıydı.
Hadi Sane hücumcu diye sayıyorum onu Ağustos geldi kaleci belli değil sakat olmayan forveti yok takımın.
2 yıldır alınmayan uğruna 2 defa Avrupa’dan elendiğimiz (sözde o dönem BB’den çıkmak içindi Boey sonrası kimseyi almamak) sağ beke ise değinmiyorum.
Gidip oraya 2 tane saçma transfer yapıldı sonra. BB’den de ancak yeni çıkabildik.
Yönetim başarısız değil çok başarısız.
Erden Timur’un kurduğu takım
Gardi
Ve
Kavukçu (bu bedelliyi o yapmış planlamış)
Olmasa şu an o şampiyonluklar da yoktu.
Burası Galatasaray.
Osimhen işini kucumsuyorlar kapının önüne koyulan seferovic alıyoruz sankiYonetim nasil sinifta kalmis yaw sene sonu deseler ki temmuz sonunda Osimhen ve Sane GS formasi giyecek takla atardiniz sevincten ..
Simariklik yapiyorsunuz bu kulubun adam gibi transfer donemi gecirdigi gorulmus mu tarihinde kim gelirse gelsin hep son gune kaldi..
Geçen sene çöplere 50m Euro verdik onlar daha maliyetliydi. Başkan çıkıp desen osi aldık artık para harcamayacağız diye kabul ederim