- 13 Ekim 2014
- 108.815
- 58.476
- 4.588
Korktugum buydu
Bosa zaman ve heyecan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alternatif konusunda dünyanın en alakasız transfer politikası bizdedirDonarumma müthiş kaleci ama ayaklar kütük gibi yaw edersonun alternatifi olması ilginç
Gsc de bir okul abi, mutluyum böyle 40 kişilik sınıfı yansıtıyor her çeşit var uslu yaramaz heyecanlı somurtkan çok tatlı yer burası jsjsjssistikrarli iyimserlige de istikrarli kotumserlige de lafim yok. kimi bu sezondan cok umutlu olur kimi avrupada yine bisey yapamicaz der. benim bahsettigim anlik gelismelere verilen sacmalik derecesinde duygusal tepkiler. dondurmasi yere dusen cocugun dunyanin sonu gelmis gibi aglamasi gibi bisey.
edersona yıllık 8 vereceksem buna 10 vereyimDonnarumma
En az söylüyorum
Senelik = 10 Milyon Euro Maaş + Prim
Bonservis= 30 Milyon Euro + Bonuslar (CL vs)
Yemişim ayağını yavDonarumma müthiş kaleci ama ayaklar kütük gibi yaw edersonun alternatifi olması ilginç

yav kaleci önce tutsun. sonra ayaklara bakarızDonarumma müthiş kaleci ama ayaklar kütük gibi yaw edersonun alternatifi olması ilginç
Alirsak 10 sene kaleci ve forvet rahatDonnarumma ayrılmak istiyormuş maaş talebinden dolayı da City falan girer diyordum.
Maliyetini çözsen alma ihtimalin olabilir de çok çok pahalı.
Kero admin söyledi, psgden talepleri canlarını sıkmış adamlarınYavv donnrarumma kim istemez de psg niye salsın donnarumayi biraz mantıklı olmak lazım

OsimhenOsimhen istisna dostum
Psg yollayabilir de biz alamayız. Sözleşme uzatmıyormuş psg ileYavv donnrarumma kim istemez de psg niye salsın donnarumayi biraz mantıklı olmak lazım
Salıyorlar rts donnarumma imza atmiyor kavga ettiler.Yavv donnrarumma kim istemez de psg niye salsın donnarumayi biraz mantıklı olmak lazım