Emre Kaya Yıldız
Kırmızı Üye
- 1 Haziran 2015
- 1.482
- 1.276
- 1.523
Gardi baba çöz şu işi de Elitsaray moduna geçelim be
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet kardan %10'du.Keremde bizim satıştan payımız yok muydu transfer olursa kasaya 1-2 girecek öyleyse
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sözleşmesi 1 sezon kaldığı için belki bi derece ucuz olabilirYav uğurcan a 20 istenilen yerde donnaruma nın 30 olacağına inanamam ben kimse kusura bakmasın. Boşa çıksa bile bize düşmesi imkansız. Ancak 1 sene kiralık gelir ondan sonra ne olacaksa olur…
Aynı fiyatsa açık ara Chevalier alırım.
Şu an Chevalier 40 m euro ise Donnaruma 20-25 m euro arasıdır.
Zaten o şartlarda olursa diye söyledim oldu da oyuncular kabul etti aynı fiyatta olacaksa açık ara Chevalier seçerim.TR gelmez o bu yaşta büyük takımda oynamadan.
Donna zaten İnter +PSG yaptı.
CL aldı, lig aldı defalarca.
Parayı verirsen gelebilir durumda Real Madrid, Barcelona istemeyecekse.
Hayir oyunu bastik bileanket silip yeni bir anket açıyorum konu BAY'ın satılması
manchester, real, barcadan bahsediyosun dimi rakip derkenDonnaruma'yı olur da alırsak rakipler psikolojik açıdan pert olur senelerdir kaleci-forvet konusunda adamların içinden geçtik.
Donnaruma - Osimhen hattı 5 yıl kafadan ambargo demek bunları kadroda görünce rakiplerin elleri ayakları titrer.
Birde dümenden 5-6 alacak diyorlardı ederson için 9 m euroya edersonu alacağına günayla oynarım daha iyi.Ederson da bonuslarla 9 istiyormus. 31 yasindaki kolsuza 9 vereceğine 26 yaşındaki dondurmaya 12 ver. Önemli olan bonservis.
Emre nerede yine foruma mu biraktı bu gündemde olup çildirmasi lazımdi forumdaOluyo galiba offff