Transfer Nöbeti #11 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tabi ki katılıyorum işte Ederson ile daha iyi bir bütçe bırakabiliriz oraya ama şöyle birşey var bizim Bütçemiz ne kadar? söylendiği gibi 200 lere çıktıysa Sane ve Osimhenden sonra 120-130 daha harcama imkanımzı oluyor bu şekilde Donnaruma da gelir, stoper'de gelir , sağbek de gelir.

Ve harcama limiti dışında kasada da epey var olduğu konuşuluyor.
Başkan çıkıp show yaparsa taraftar da her şeyin en iyisini ister. lig başlayacak daha kaleci işini çözemedik.

Musleranın gideceği 1 yıldır belliydi, 1 yıldır olan yapmadıgımızın göstergesi. Planı olan takım haziranda kalecisini alırdı. 2 hafta sonra lig başlıyor hala gelen Sane sadece

Bu gidişle como moratayi daha fazla beklemeyip vazgeçecek elimizde kalacak.

Musleranın gideceği 1 yıldır belliydi, 1 yıldır olan yapmadıgımızın göstergesi. Planı olan takım haziranda kalecisini alırdı. 2 hafta sonra lig başlıyor hala gelen Sane sadece
Evet haklısında belkide böylesi hayırlısı olacak Donnarumma gelecek.Büyük düşünmek lazım:)Kesinlkle bugüne kadar bitmeliydi ama umalımki yönetim kalecisiz bırakmasın .Eylüle kadar Günay ligi götürür korkma sen .

Klasik dursun kurnazlığı renktaş attılar taraftara osimhen bombasını kaç aydır millet yatıyor kalkıyor osimhen konuşuyor ne kaleci var ne defans var ne sağ bek var ne mertensin yerine başka bir adam hele apoyla falan cl maçlarına çıkarsak boşuna osiyi falanda almasınlar elek ederler bu defans hattıyla bizi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

kaleye sommer gelecek ederson donnaruma vs. milleti uyutuyorlar. osimhen işi de olamayacak sanki her gün yeni bir palavra çıkıyor bugünde teminatı imzalayacak kalem yazmadığı için pazartesi gününe kaldı osimhen'in gelmesi herhalde :ROFLMAO: :ROFLMAO: sağ bek alınmaz sallai-jelert ikilis kalır keza stoperde de cuesta kalır yine. üstüne bunlar barış alper'i de satarlarsa şaşırmam.

koca yönetimde bir tane taraftara güven veren yönetici yok

Bu gidişle como moratayi daha fazla beklemeyip vazgeçecek elimizde kalacak.
Murat ne üzülüyorsun dert ediyorsunki,farkındamısın şuan elimizdeki tek golcümüz:) ve 6 ay sözleşmesi var.Haa dersenki 6 milyon bize acil şart haklısın derim.Ama yok acil demezsen bırak takılsın.İcardi ilede barışmışlar.Ne istiyorsunki:)

Hala oshimen işi olmayacak diyenler var. Hani yanlış anlamayın da salak mısınız arkadaşım siz

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Murat ne üzülüyorsun dert ediyorsunki,farkındamısın şuan elimizdeki tek golcümüz:) ve 6 ay sözleşmesi var.Haa dersenki 6 milyon bize acil şart haklısın derim.Ama yok acil demezsen bırak takılsın.İcardi ilede barışmışlar.Ne istiyorsunki:)
6+6+6+6+6 derken Donnarummamizin bonservisini cikartalim rtasim

vallaha bizim transfer dönemi 1 eylül 2025 de başlar 10 eylül 2025 de biter.

Donnarumma eğer olursa.

Barış giderse eğer Leao hiç de hayal olmaz.

Hele hele Dumfries falan şükelaaa

Hala oshimen işi olmayacak diyenler var. Hani yanlış anlamayın da salak mısınız arkadaşım siz

Ben mesela totem olsun diye söylüyorum. ciddi ciddi gelmeyecegini düşünenler de var. KAP'a bildirilip dönen transfer bile oldu garantisi yok. Kimseye hakaret etmeyelim.

Ben mesela totem olsun diye söylüyorum. ciddi ciddi gelmeyecegini düşünenler de var. KAP'a bildirilip dönen transfer bile oldu garantisi yok. Kimseye hakaret etmeyelim.
Hakaret değil soru soruyorum. Zaten totem yapanlar ile cidden transfere inanmayanlar belli oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt