Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.249
- 39.998
- 3.013
Ulan Nusrette yabanci dil sıfır, Türkçeyi de çat pat konuşuyor. Nasil iletişim kurmuşlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ulan Nusrette yabanci dil sıfır, Türkçeyi de çat pat konuşuyor. Nasil iletişim kurmuşlar.
Hoca orda keremin durumunu karsisina alip gorusmeliydi...iyi teklife evet diyecegini kesin bilmeliydi.Oguz Aydini alacaktik Alanyadan
Kerem kalsa bile ne fark ederdi ki 2 sol yerli kanat 2 sag yerli kanat olurdu, Oguz yedek beklemeye raziydi.Hoca orda keremin durumunu karsisina alip gorusmeliydi...iyi teklife evet diyecegini kesin bilmeliydi.
Onay vermeliydi sonra oguza.
Sonra gittik sallai aldik iste.
O acidan demedim yavKerem kalsa bile ne fark ederdi ki 2 sol yerli kanat 2 sag yerli kanat olurdu, Oguz yedek beklemeye raziydi.
Hollandada akrabasinin araba tamirhanesi var , bana orda dedi Oguz Galatasarayi cok bekledi ama Galatasaray donus yapmadi.
Hatta baskani da demiski sen Galatasarayi istiyorsun ama Galatasaray resmi teklif yapmadi daha cok bekledin , onlarin gelesi yok Fener resmi teklif yapti seni oraya gondereyim dedi oraya gitti.
Yoksa herif Galatasarayli ve gelmek icin can atiyordu.
iste bende hocanin o fikrini sacma buldugumu soyliyorum , hoca Leminayi da istemiyordu.O acidan demedim yav
Hocanin 12 kisi mi oynayacagiz elinde 7 kanat var vs vs diyordu ya.
Oradan onaylanmadi ya
Gyokeres daha erken açıklanacak belli ki.
OlumluHarvey Elliot'u alıyormuşuz dogru mu?
Fb'li biriydi diye biliyorum. Aziz Yıldırım'ın bununla çalıştığı bir dönem oldu sanırım.Oha, menajeri fb'de çalışmıyor muydu eskiden. İsmi tanıdık geldi
Yok bu başka. İsim benzerliği varOha, menajeri fb'de çalışmıyor muydu eskiden. İsmi tanıdık geldi
O farklı Hasan Çetinkaya. Bu menajer. İsveçli oyuncuların tamamı bundaOha, menajeri fb'de çalışmıyor muydu eskiden. İsmi tanıdık geldi