Transfer Nöbeti #11 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca orda keremin durumunu karsisina alip gorusmeliydi...iyi teklife evet diyecegini kesin bilmeliydi.

Onay vermeliydi sonra oguza.

Sonra gittik sallai aldik iste.
Kerem kalsa bile ne fark ederdi ki 2 sol yerli kanat 2 sag yerli kanat olurdu, Oguz yedek beklemeye raziydi.
Hollandada akrabasinin araba tamirhanesi var , bana orda dedi Oguz Galatasarayi cok bekledi ama Galatasaray donus yapmadi.
Hatta baskani da demiski sen Galatasarayi istiyorsun ama Galatasaray resmi teklif yapmadi daha cok bekledin , onlarin gelesi yok Fener resmi teklif yapti seni oraya gondereyim dedi oraya gitti.
Yoksa herif Galatasarayli ve gelmek icin can atiyordu.

Kerem kalsa bile ne fark ederdi ki 2 sol yerli kanat 2 sag yerli kanat olurdu, Oguz yedek beklemeye raziydi.
Hollandada akrabasinin araba tamirhanesi var , bana orda dedi Oguz Galatasarayi cok bekledi ama Galatasaray donus yapmadi.
Hatta baskani da demiski sen Galatasarayi istiyorsun ama Galatasaray resmi teklif yapmadi daha cok bekledin , onlarin gelesi yok Fener resmi teklif yapti seni oraya gondereyim dedi oraya gitti.
Yoksa herif Galatasarayli ve gelmek icin can atiyordu.
O acidan demedim yav

Hocanin 12 kisi mi oynayacagiz elinde 7 kanat var vs vs diyordu ya.

Oradan onaylanmadi ya

O acidan demedim yav

Hocanin 12 kisi mi oynayacagiz elinde 7 kanat var vs vs diyordu ya.

Oradan onaylanmadi ya
iste bende hocanin o fikrini sacma buldugumu soyliyorum , hoca Leminayi da istemiyordu.
Taraftarin istedigi topculari alsaydi valla transfer donemlerinde daha basarili olurdu Leminayi istedik fark gosterdi , Cuestayi istemedik durum ortada, Oguzu istedik faydali milli oyuncu oldu.
Bi Frankowski de patladik oda olur arada

IMG_0469.webp

Ödüllerimi alayım :)

Zaniolo ile Donnarumma yaşıt muhtemelen milli takım alt yaş kategorilerinin hepsinde takım arkadaşıydılar bu transferi çözerse kalabilir takımda yoksa şut

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt