Transfer Nöbeti #11 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kalede yeri olan pek fazla kulüp yok şu an. Söz konusu maaş talepleri de düşünülünce her şey olabilir
1 dusundum simdi, mesela Chelsea istemez mi Sanchez yerine? Ya da Manu zaten Onana'dan kurtulmak istiyor. Arsenal ve Liverpool dolu. Juve memnun mu kalecisinden? Barca da kalecisinden memnun degil ama Ter Stegen gitmeden birini alamazlar sanirim. Inter belki Sommer'i gonderip Donna'yi isteyebilir.

Hanım okudu

Boku yedin
Bizim azgınlık temsili Onur'um :D
💥Hadise eski sevgilisi Sinan Akçıl'ı ifşaladı! Anlattıkları sosyal medyayı  salladı. Ünlü sanatçı Hadise katıldığı programda, eskiden büyük aşk  yaşadığı Sinan Akçıl'ı ifşaladı. Hadise'nin anlattıkları şoke ederken, Sinan  Akçıl'dan da yanıt gecikmedi. İşte

Magazinn📸 | 💥Hadise eski sevgilisi Sinan Akçıl'ı ifşaladı! Anlattıkları  sosyal medyayı salladı. Ünlü sanatçı Hadise katıldığı programda, eskiden  büyük... | Instagram

1 dusundum simdi, mesela Chelsea istemez mi Sanchez yerine? Ya da Manu zaten Onana'dan kurtulmak istiyor. Arsenal ve Liverpool dolu. Juve memnun mu kalecisinden? Barca da kalecisinden memnun degil ama Ter Stegen gitmeden birini alamazlar sanirim. Inter belki Sommer'i gonderip Donna'yi isteyebilir.
Barcelona kaleci aldı. Chelsea kaleci konusunda hamle yapacak gibi görünmüyor. Mevcut şartlarda tek hamle yapabilecek takım ManU zaten. Juventus memnun kalecisinden, bayağı tutuyorlar onu. Zaten mesele Donnarumma'nın ismi değil, şu an Donnarumma'dan daha iyi kaleciye sahip bir ya da iki takım ancak sayılabilir. Sorun o maliyetin altına o takımlar kolay kolay girmez. Çok ciddi maaş beklentisi içinde olduğu için bugün bunlar konuşuluyor zaten. Aksi bir durumda gezegende kim istemez ki Donnarumma'yı 😃

Bu zamana kadar hiçbir topçuyu karşılamaya gitmeyen ben ilk defa osi için bu işe girişeceğim. Forumda imkanı olup gitmeyen fbli olsun

Barcelona kaleci aldı. Chelsea kaleci konusunda hamle yapacak gibi görünmüyor. Mevcut şartlarda tek hamle yapabilecek takım ManU zaten. Juventus memnun kalecisinden, bayağı tutuyorlar onu. Zaten mesele Donnarumma'nın ismi değil, şu an Donnarumma'dan daha iyi kaleciye sahip bir ya da iki takım ancak sayılabilir. Sorun o maliyetin altına o takımlar kolay kolay girmez. Çok ciddi maaş beklentisi içinde olduğu için bugün bunlar konuşuluyor zaten. Aksi bir durumda gezegende kim istemez ki Donnarumma'yı 😃
Bize gelme olasılığı yok, bu konu ayrı, ancak Donnarumma’dan iyi kalecinin ismini bilmek isterim. Haa muadili olur, ama ondan daha iyisi bana göre yok. ŞL şampiyonu olduysa PSG bunda Donnarumma’nın büyük katkısı var.

Hoca az ama öz transfer yapacağız tarzı bir şey söyledi belli ki hedef Osimhen, kaleci, stoper- sağ bek oynayabilen bir oyuncu bulunabilirse öncelik yoksa stoper- sağ bek ondan sonra olursa orta sahaya fırsat transferi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt