Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.060
- 3.683
@Savaş Barış Öyle 1 hata yapamaz Onur'um@Savaş Barış senin ifsalarini parayla satiyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Savaş Barış Öyle 1 hata yapamaz Onur'um@Savaş Barış senin ifsalarini parayla satiyor.
1 dusundum simdi, mesela Chelsea istemez mi Sanchez yerine? Ya da Manu zaten Onana'dan kurtulmak istiyor. Arsenal ve Liverpool dolu. Juve memnun mu kalecisinden? Barca da kalecisinden memnun degil ama Ter Stegen gitmeden birini alamazlar sanirim. Inter belki Sommer'i gonderip Donna'yi isteyebilir.Kalede yeri olan pek fazla kulüp yok şu an. Söz konusu maaş talepleri de düşünülünce her şey olabilir
Bende onun icin eyvah dedim rtsLevent Akgün oldu Levent Kolpgün.. Levent beyin yazdıklarına binaen yazdıydım.
Olacağı varsa, artık olmaz haaBende onun icin eyvah dedim rts
Hanım okudu@Savaş Barış Öyle 1 hata yapamaz Onur'um2'mizinde karşılıklı olarak ifşalarımız var
Özellikle Moldovyalı kadınlarla olan arşivlerimiz
![]()
Bizim azgınlık temsili Onur'umHanım okudu
Boku yedin
Barcelona kaleci aldı. Chelsea kaleci konusunda hamle yapacak gibi görünmüyor. Mevcut şartlarda tek hamle yapabilecek takım ManU zaten. Juventus memnun kalecisinden, bayağı tutuyorlar onu. Zaten mesele Donnarumma'nın ismi değil, şu an Donnarumma'dan daha iyi kaleciye sahip bir ya da iki takım ancak sayılabilir. Sorun o maliyetin altına o takımlar kolay kolay girmez. Çok ciddi maaş beklentisi içinde olduğu için bugün bunlar konuşuluyor zaten. Aksi bir durumda gezegende kim istemez ki Donnarumma'yı1 dusundum simdi, mesela Chelsea istemez mi Sanchez yerine? Ya da Manu zaten Onana'dan kurtulmak istiyor. Arsenal ve Liverpool dolu. Juve memnun mu kalecisinden? Barca da kalecisinden memnun degil ama Ter Stegen gitmeden birini alamazlar sanirim. Inter belki Sommer'i gonderip Donna'yi isteyebilir.
Bize gelme olasılığı yok, bu konu ayrı, ancak Donnarumma’dan iyi kalecinin ismini bilmek isterim. Haa muadili olur, ama ondan daha iyisi bana göre yok. ŞL şampiyonu olduysa PSG bunda Donnarumma’nın büyük katkısı var.Barcelona kaleci aldı. Chelsea kaleci konusunda hamle yapacak gibi görünmüyor. Mevcut şartlarda tek hamle yapabilecek takım ManU zaten. Juventus memnun kalecisinden, bayağı tutuyorlar onu. Zaten mesele Donnarumma'nın ismi değil, şu an Donnarumma'dan daha iyi kaleciye sahip bir ya da iki takım ancak sayılabilir. Sorun o maliyetin altına o takımlar kolay kolay girmez. Çok ciddi maaş beklentisi içinde olduğu için bugün bunlar konuşuluyor zaten. Aksi bir durumda gezegende kim istemez ki Donnarumma'yı![]()
Vur aslanım sende vur
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
Kahkaha attımBiz de duyum olmaz bilgi olur.