Transfer Nöbeti #11 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bize gelme olasılığı yok, bu konu ayrı, ancak Donnarumma’dan iyi kalecinin ismini bilmek isterim. Haa muadili olur, ama ondan daha iyisi bana göre yok. ŞL şampiyonu olduysa PSG bunda Donnarumma’nın büyük katkısı var.
Ancak dedim zaten o nedenle. Benim için şu an 1 numaralı kaleci. Örneğin @Keramettin TANRIVERDİ admin için değilmiş. Real bu konuda onun gözünde muhtemelen daha iyi bir kaleciye sahip. Bu sebepten ötürü net bir ifade kullanmaktan çekindim zaten. :)

torreira
lemina
sara
icardi
osimhen
sanchez
jakobs
kaleci
sane
sallai
zaniolo
sag bek

zanioloda kurtariyo bence bunlar kalmali digerleri yollanmali. stoperede gerek yok arda nefis oynuyor. ha stoper alirsak zanioloda yolcu olmus oluyor.

1-Yabancı kaleci
2-Sanchez
3-Yabanci stoper (sağ bek yedekleyebilen)
4-Jacobs
5-Lemina
6-Torreira
7-Sara
8-Sane
9-Morata
10-İcardi
11-Osimhen
12-Zaniolo (Muallak, yerine iki kanadı yedekleyebilen bir oyuncu alınabilir)

13- 2003 sonrası (sağ bek)
14- 2003 sonrası (Ortasaha)

Gönderilecekler:

Jelert
Frankowski
Nelsson
Yusuf
Cuesta
Köhn

Son düzenleme:
Stoper ve sağ bek ihtiyacını aynı oyuncuyla çözmeye çalışmak epey saçma bir hareket.

Galatasaray'ın ihtiyacı sol stoper ve sağ bek. Her 2 pozisyonu başarıyla oynayabilecek birisi dünyada olmayabilir.

Ayrıca takımın sağ bek ihtiyacı hiç de azımsanır değil, hatta stoperden daha fazla ihtiyaç var bence. Abdülkerim'in stoper oynadığı seviyede sağ bek oynayabilen oyuncu yok takımda. En iyisi Sallai

Yine geciktik ancak net tespit etmiş bu kez eksiklerimizi. Gidecekleri dehlesekte rahatlasak

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Yorumcu ne kadar saçma soru sordu, penaltıyı Icardi'mi kullanır Osimhen mi diye. Ulan ofansif oyuncuların zaten neredeyse hepsi penaltı kulanabiliyor bizde :asd:

"Barıştan pek emin değilim"

Yorumcu ne kadar saçma soru sordu, penaltıyı Icardi'mi kullanır Osimhen mi diye. Ulan ofansif oyuncuların zaten neredeyse hepsi penaltı kulanabiliyor bizde :asd:

"Barıştan pek emin değilim"

Osi-İcardi, diyelim ikisi de o esnada sahada yok. En soğuk kanlı kişinin vurmasını isterim. Barış veya Yunus değil kesinlikle, kim olabilir diye düşündüm de... Sane veya Lemina olabilir mesela.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt