Yiğithan Gülen
Parçalı Üye
- 21 Mayıs 2012
- 4.784
- 2.336
- 1.913
46 harf saydımburda osimhen mesaji var sanki???
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
46 harf saydımburda osimhen mesaji var sanki???
Sabitlemiş
Buna katilmakla beraber cok yuksek butce beni cok kuskulandiriyor acikcasi.Osimhen transferinden kasada hala para kaldıysa ki başkan kaldığını söylüyor, o para kaleciye verilmeli.
Sürdürülebilir sportif başarı sağlayabilirsek gelirlerimiz bu maaş yükünü kaldırabilecek seviyede devam edebilir.Buna katilmakla beraber cok yuksek butce beni cok kuskulandiriyor acikcasi.
20-30 araliginda bir bonservis uzerine 10 M x tahminen 3 4 yillik kontrtat felaket bir butce eklemesi (muslera 2.5 3 araliginda mi maas aliyirdu hatirlamiyorum) %200 ekleniyor gibi birsey.(Donnaruma gundemini baz alirsak)
Bonservise verilecek para az olmayacak o cok belli, her kalecinin fiyat yuksek ama maas kismi ile bu yuku hafifletmekte bana daha dogru geliyor.
Ben hala ismi prim yapmis ama maasi cok olmayacak profile gidilmesi taraftariyim.
Ama okan hoca bu fikirde degil gibi. "Genc kaleciler gelecek adapte olacak bir sure lazim" demecinden onu cikardim.
Ederson tam orta nokta gibi bu konuda eyvallahta genede fikrim Muslera benzeri formul, tutarsa uzun yillar emanet edebilecegij ismi hesaplamak daha dogru geliyor.
Sabitlemiş
Ona itirazim yok tabiiki, sonucta bu karar verilirse taraftar olarak ben haz duyarim. Ekonomisini dusunmuslerdir derim ama artik kaynaklar iyi guzel ama bol keseyede guvenmemek gerekir.temkinli harcama yaomakta fayda var.Sürdürülebilir sportif başarı sağlayabilirsek gelirlerimiz bu maaş yükünü kaldırabilecek seviyede devam edebilir.
Ama bir yerde kazara tökezlersek bu maaş tablosu başımıza iş açacak belli
Ben de Muslera'yı ilk aldığımız dönemdeki bir formül ve ona göre bir maaş verilmesi yanlısıydım, Petrovic'te onu denediler ama 30 milyon Euro'ya Premier Lig'e gitti.
Belki Okan hoca ve yönetim düşünüyor ki madem bu kadar bonservis yükünün altına gireceğiz bari Donnarumma'yı alalım da varsın maaşı da yüksek olsun.
Bu arada Ederson da çok iyi bir seçenek. O gelirse de memnun oluruz.
30 m gercekten zaten cok fazlada EPL den cikan paralar hep bir ekstra zaten.Yüklü bir bonservis verilmeyecek kaleciye hoca dün bu konuda açıklamasında söyledi, Petrovic'i istediğini aslında ama 30 milyon euro çok fazlaydı yani 25+ gibi bonservis vermiş olsak onu alırdık zaten demeye getirdi