Transfer Nöbeti #11 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Millet tatilde gelişme olmaz bugün. Herkes denizine girsin birasını içsin.

Osimhen transferinden kasada hala para kaldıysa ki başkan kaldığını söylüyor, o para kaleciye verilmeli.

Benim dun hocadan aldigim hava, kaleci konusunda "vaktimiz var" . Bu sezon daha dikkatli transfer sureci geciriyoruz gibi geldi.

Agustos ayi kale gunaya emanet olacak belli, agustos ortasi vs gibi kaleci isi, CL maclarina 1 ay kala en son tarih olmali.

Tabii bunun yaninda o olmadan stoper takviyesi konusu nasil ilerler bilemedim.

Osimhen transferinden kasada hala para kaldıysa ki başkan kaldığını söylüyor, o para kaleciye verilmeli.
Buna katilmakla beraber cok yuksek butce beni cok kuskulandiriyor acikcasi.

20-30 araliginda bir bonservis uzerine 10 M x tahminen 3 4 yillik kontrtat felaket bir butce eklemesi (muslera 2.5 3 araliginda mi maas aliyirdu hatirlamiyorum) %200 ekleniyor gibi birsey.(Donnaruma gundemini baz alirsak)

Bonservise verilecek para az olmayacak o cok belli, her kalecinin fiyat yuksek ama maas kismi ile bu yuku hafifletmekte bana daha dogru geliyor.

Ben hala ismi prim yapmis ama maasi cok olmayacak profile gidilmesi taraftariyim.

Ama okan hoca bu fikirde degil gibi. "Genc kaleciler gelecek adapte olacak bir sure lazim" demecinden onu cikardim.

Ederson tam orta nokta gibi bu konuda eyvallahta genede fikrim Muslera benzeri formul, tutarsa uzun yillar emanet edebilecegij ismi hesaplamak daha dogru geliyor.

Edit: hasan dun su belcikali cocugun videosunu koydu, ilk defa izledim. Mesela yere kapanmasidir, ne bileyim bacak arasini ufaltmasi cok arti geliyor bana, hizli uzunda baslatiyor gibi durdu. surekli elle degil yerden toplarda ayaklada mudahele ediyor falan. Hosuma gitmedi degil

Son düzenleme:
Buna katilmakla beraber cok yuksek butce beni cok kuskulandiriyor acikcasi.

20-30 araliginda bir bonservis uzerine 10 M x tahminen 3 4 yillik kontrtat felaket bir butce eklemesi (muslera 2.5 3 araliginda mi maas aliyirdu hatirlamiyorum) %200 ekleniyor gibi birsey.(Donnaruma gundemini baz alirsak)

Bonservise verilecek para az olmayacak o cok belli, her kalecinin fiyat yuksek ama maas kismi ile bu yuku hafifletmekte bana daha dogru geliyor.

Ben hala ismi prim yapmis ama maasi cok olmayacak profile gidilmesi taraftariyim.

Ama okan hoca bu fikirde degil gibi. "Genc kaleciler gelecek adapte olacak bir sure lazim" demecinden onu cikardim.

Ederson tam orta nokta gibi bu konuda eyvallahta genede fikrim Muslera benzeri formul, tutarsa uzun yillar emanet edebilecegij ismi hesaplamak daha dogru geliyor.
Sürdürülebilir sportif başarı sağlayabilirsek gelirlerimiz bu maaş yükünü kaldırabilecek seviyede devam edebilir.

Ama bir yerde kazara tökezlersek bu maaş tablosu başımıza iş açacak belli

Ben de Muslera'yı ilk aldığımız dönemdeki bir formül ve ona göre bir maaş verilmesi yanlısıydım, Petrovic'te onu denediler ama 30 milyon Euro'ya Premier Lig'e gitti.

Belki Okan hoca ve yönetim düşünüyor ki madem bu kadar bonservis yükünün altına gireceğiz bari Donnarumma'yı alalım da varsın maaşı da yüksek olsun.

Bu arada Ederson da çok iyi bir seçenek. O gelirse de memnun oluruz.

Galatasaray'da Osimhen transferinde imza ve açıklamanın pazartesi günü yapılması bekleniyor. (Corriere dello Sport)

Yüklü bir bonservis verilmeyecek kaleciye hoca dün bu konuda açıklamasında söyledi, Petrovic'i istediğini aslında ama 30 milyon euro çok fazlaydı yani 25+ gibi bonservis vermiş olsak onu alırdık zaten demeye getirdi

Sürdürülebilir sportif başarı sağlayabilirsek gelirlerimiz bu maaş yükünü kaldırabilecek seviyede devam edebilir.

Ama bir yerde kazara tökezlersek bu maaş tablosu başımıza iş açacak belli

Ben de Muslera'yı ilk aldığımız dönemdeki bir formül ve ona göre bir maaş verilmesi yanlısıydım, Petrovic'te onu denediler ama 30 milyon Euro'ya Premier Lig'e gitti.

Belki Okan hoca ve yönetim düşünüyor ki madem bu kadar bonservis yükünün altına gireceğiz bari Donnarumma'yı alalım da varsın maaşı da yüksek olsun.

Bu arada Ederson da çok iyi bir seçenek. O gelirse de memnun oluruz.
Ona itirazim yok tabiiki, sonucta bu karar verilirse taraftar olarak ben haz duyarim. Ekonomisini dusunmuslerdir derim ama artik kaynaklar iyi guzel ama bol keseyede guvenmemek gerekir.temkinli harcama yaomakta fayda var.

"Bir tokezlersek" kismi endisemin kaynagi - ki bu ligde degil he. Avrupada sacma skor olur misal, buranin medyasi tivitteri falan cok sacmalar. Birde kolay is degil butun bunlari kadroda buyuk isimler varken yonetmek.

Hoca da zaten avrupa dedi etti, taraftar vidolari dun o anlamda guzel oldu hocanin gormesinadina ama gunun sonunda 4 sene ust uste gene en buyuk motivasyonum /hedefim mesaji veriyor. Seneyede 5 sene ust uste der misal. Sonu yok

Galatasaray'ın transfer etmek istediği Harvey Elliott, dün İstanbul'a geldi.

Galatasaray yönetimi, İngiliz oyuncu ve menajeriyle görüşme yapmayı amaçlıyor.

Sabah

Yüklü bir bonservis verilmeyecek kaleciye hoca dün bu konuda açıklamasında söyledi, Petrovic'i istediğini aslında ama 30 milyon euro çok fazlaydı yani 25+ gibi bonservis vermiş olsak onu alırdık zaten demeye getirdi
30 m gercekten zaten cok fazlada EPL den cikan paralar hep bir ekstra zaten.

Bunun yaninda oyle deyip sonra genc kaleciye sure lazim demeci enteresan gelmedi degil hani

Ben gene benzer profil kovalanmali tarafindayim.

Ciddi bir durum olsa, sadece Sabah mi olur bunu haberleyen misal

Goruntu olur bir sey olur.

Bazi muhabirleri harbiden cig cig yemesi gerekiyor taraftarin.haliyle onlari besleyen yoneticilerde ifsa olmali

De Laurentiis, anlaşma sağlandıktan sonra onayı verdi.

Taraftarlar, sadece Galatasaray'ı isteyen Osimhen'i stadyumda düzenlenecek bir törenle tekrar karşılamayı sabırsızlıkla bekliyor. (Corriere dello Sport)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt