Transfer Nöbeti #11 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aldığımız sene Ankara’da iyi sezon geçirmişti ama yaşı vardı onun ve genç değildi. Teknik olsa da fizik kalitesi ve dinamikliği iyi değil. Bu sene de bize karşı Bolu’da güzel bir asist yapmıştı.

Yerli içerden yetişme bir oyuncu olarak denendi de o dinamizmle yer bulamaz.

17de gelse farklı olurdu ama aldığımızda 22ydi zaten.
Katiliyormusun güçlü kuvvetli olmayan oyuncu bizde olmuyor Bir düşünsene efe barış gibi olsa digerleride aynı şekilde.Bence oyuncu bakarken kalite yanında öncelik semirmis çocuklar olmalı.Ali Turap hala dusunulmuyor bence celimsizliginden dolayı.Ancak Messi gibi olacakki belki dikkat çeksin.Ben Ardadan sonra kesinlikle hangi mevki olursa olsun çelimsiz oyuncu istemiyorum.Sonuc hep hüsran oluyor.

Ya Allah bismillah YÖNETIM ISTIFA

Halen kaleci yok aloo

Katiliyormusun güçlü kuvvetli olmayan oyuncu bizde olmuyor Bir düşünsene efe barış gibi olsa digerleride aynı şekilde.Bence oyuncu bakarken kalite yanında öncelik semirmis çocuklar olmalı.Ali Turap hala dusunulmuyor bence celimsizliginden dolayı.Ancak Messi gibi olacakki belki dikkat çeksin.Ben Ardadan sonra kesinlikle hangi mevki olursa olsun çelimsiz oyuncu istemiyorum.Sonuc hep hüsran oluyor.
Mevcut oyun sisteminde ikili mücadele kazanmak çok kritik evet ama çelimsizlikle denge farklı şeyler bence.

Dengeli adamı fiziği zayıf olsa da kimse yıkamaz.

Mevzu buyken Jelert gibi üflesen uçacak adama 10 m euro verdiler ama o da var yani.

Son zamanlarda bizde olan kerem dışında celimsiz bir topçu yok benim hatırladığım.Senin bildiğin varmı ?Altyapı üstyapı hepsi boş çıktı .Bir tane Kıbrıslı golcü vardı 50 gol atmış onun ismi bile hayirlanmiyor.Altyapidan kesinlikle çocuklar kuvvetlenerek gelmeli.Denge ve akıl çok önemli tabiiki.Oyle oldumu ballı kaymak oluyor.Ben kesinlikle kuvvetli çocukların alınmasını istiyorum Altyapıdan çıkmış 1.60 boy 40 kilo atıyorum kafan rakamlara takılma.Hicbirsey yapamıyor Bkz Efe ve digerleri

De Laurentiis, anlaşma sağlandıktan sonra onayı verdi.

Taraftarlar, sadece Galatasaray'ı isteyen Osimhen'i stadyumda düzenlenecek bir törenle tekrar karşılamayı sabırsızlıkla bekliyor. (Corriere dello Sport)
Pazartesi mi geliyormuş Osimhen? O gün kesin gelsin artık.

yalnız alıyorsunda fırsatta vereceksin.Sıraçhan Nas nerede?Hiçmiümit yok.Gökdeniz Gürpüz nerede?
Sıraçhan alındığı gibi kiraya verildi, Ümraniye’de filan oynadı, sürekli de oynadı ama potansiyel maalesef kısıtlı.. Gürpüz yaş itibari ile oynatılmadı ancak bugünden itibaren ya rotasyonda kullanılmalı yada kiraya verilmeli.. maalesef sürekli bir yarış içinde olduğum için ve arsız kuralsız bir rakibin de olduğu için gençleri sahaya süremiyorsun.. bunun için rezerv lig olması gerek.. onu da rakip kaldırtmıştı ne yazık ki… Gürpüz için de diğerleri için de Hakklarında hayırlısı olsun.

ulen şu donnaruma olayı yüzünden #11 harcanıyor :(

mellow.gif

İyi de para veriyoruz. Totalde bir 2-3 harcayacağız herhalde
Fatih Demircan orada kendisi ve GS'li iş adamları ile bir bütçe oluşturmuş GS'nin kasasına ekstra bir yük getirmeyecekmiş bir de alt yapıda şort, kol, göğüs sponsoru bulunmuş sanırım. O yüzden bu hamleler devam edecek diyordu. Ruhsat çıktığında da 8-10 ay içinde alt yapı tesisi de bitecekmiş. Hayırlısı alt yapıda ciddi bir düzenleme lazım Emir Kıvırcık içinden geçti oranın tekrar iyi bir seviyeye getirmek lazım.

Mevcut oyun sisteminde ikili mücadele kazanmak çok kritik evet ama çelimsizlikle denge farklı şeyler bence.

Dengeli adamı fiziği zayıf olsa da kimse yıkamaz.

Mevzu buyken Jelert gibi üflesen uçacak adama 10 m euro verdiler ama o da var yani.
Verdiler de, adamın ŞL de oynadığı maç sayısı bizim takımın as yerli oyuncuların Avrupa’da oynağı maç sayısından fazla olduğu için verdiler.. sana ön elemede rakip oldu ve herkes gördü ve alınmasını istedi.. haa bizde tutmadı, ya sistemsizliğimizden yada başka şey, orası ayrı..

yunusu çok severim ama 2.5 mil € verilmesine rağmen hala o şerefsiz menajeriyle uğraşacak halimiz yok.

o aşağılık menajeri kovup sözleşme imzalamayacaksa yapılacak belli, ya 20 milyon teklif getirecek ya da kızağa çekilecek, sözleşmesi bitene kadar oturacak kulübede.

gerçi bu işlere vesile olanlar sallaiye 2.5 mil maaş ödeyen avellerde neyse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt