Transfer Nöbeti #11 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalan yok Donnaruma'da en çekindiğim iş - o maaşla biraz salması

Ulan Buchi, iki gün önce yalanlıyordun. Editleyip yalanladığı postu da atacağım

Edit: Silmiş herhalde; Haluk’un habere siz ne içiyorsunuz gibi bir şey yazmıştı

Osimhen dışındakileri yabancı basından takip ediyor herhalde. Osimhen'in İstanbul'a geliş tarihini versin de başka bir şey istemiyorum şahsen. İtalyan kaynakları pazartesiyi gösteriyor ama pazartesi tamamlansa salı yada çarşamba İstanbul'a gelir diye düşünüyorum ben.

Şaka gibi insanlar var burada osimhen sonrası ona buna 20 milyon veremeyiz paramız kalmadı düşük oyunculara gitmemizi lazım diyenler donna ismini duyunca 20 30 bile veririz demeye başladılar. İsime göre fakir ve zengin olmaya başladık ne güzel : D aniden havadan para mı geldi bize yoksa osimheni mi almıyoruz tam olarak durum nedir?

Kimi kast ettin bilmiyorum ama ben "paramız varsa" diyerek söyledim ve tabi diğer taraftan da Osimhen sonrası eğer ciddi ciddi Donnarumma'yı almaya gidiyorsak demek hala kaleci için kayda değer bir bütçemiz var diye düşünüyor insan.

Bu enayiler cidden skriniar için 15 milyon bonservis 12 milyon Euro maaş ödeyecek heralde
bonservise 5 ekle, yaklaşık aynı paraya belki Donna konuşuluyor burda, pahalı zart zurt diyen var. İnanılmaz derecede gerizekalıların yönettiği bir kulüp ile yarışıyoruz burda. Bizim bu Dursun başkan çok şanslı çok çok. Şerefsizim şu skriniarı bedava vercekler, 5 milyon maaş vercek bizimkiler aralıksız 38 saat söverim.

Bu transferin imkansıza yakın olduğunu bilerek konuşuyorum. Ola ki gerçekten Osimhen üstüne Donnarumma gelirse; bu sene değil ama önümüzdeki 3-4 sene içerisinde -elbette kadroyu aynı iskelette tutabilirsek- CL'de gerçekten hiçbir başka Türk takımının gelmediği ve bugüne kadar yerlere gelebilmek konusunda biraz olsun ümitlenirim. Genelde ayakları yere basan biriyimdir bu konularda ve millet iki transfer yapınca "en az çeyrek final" diye konuştuğunda tepkim "saçmalamayın" olur ama kalecisi Donnarumma, santraforu Osimhen olan takımın taraftarının da bu konuda biraz ümitlenmesi normaldir diye düşünüyorum...
parayı verdiğinde imkansız olan nedir ki Haydarım. Oyuncu gelebilirim demiş ki görüşmeler yapılıyor. Yüzde veremem ama yarı yarıya denebilir şuan!

Nunez’e ancak Araplar çok para verir sanırım. Isak L’pool işi zor ama olmaz demem. Bonservis rekoru olur mu acaba?
Para PL’de kalacak ya, daha bonkör oluyorlar da Newcastle indirim yapar gibi geliyor. Sesko 70’e düştü, daha aza biter falan. Hepsi domino taşı bunların

Bu çekince için biraz erken gibi

Kac yilindasiniz rtaş o yilda clyi alabildik mi bari?
büyük maaştan korkarım hep hocam - bitek osimhen'de içim rahat

icardi bonservisi aldığımızda da aynı endişeyi yaşadım. renkli hayat , wanda, istanbul - acaba salar mı diyordum onun özelinde.

çok büyük bütçe ya

yoksa "yönetim düşünsün , ben epik kadroyu göreyim" hissim tabii ki var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt